Sayfa 72/180 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 569 - 576 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

1. Bir şirket düşünün piyasa değerinin %10 u kadar yatırım yapmış..burada oran mı büyük yoksa piyasa değeri mi çok küçük..?

2. Geçen yıl bir elektronik eşya ne kadardı şimdi ne oldu..?
    Fiyatın artması kar marjları aynı olsa dahi tüccarların kar olarak büyümesi anlamına gelir yani enflasyonun doğurduğu bir sonuçtur..şirket değerlemeleri de bu yönde büyür..biz henüz bunu yaşayamadık..!

3. bilanço da bu ayın sonuna kadar gelmeli...umuyorum ki çok güzel bir bilanço olsun...sabır sabır sabır..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bilanço da bu ayın sonuna kadar gelmeli...umuyorum ki çok güzel bir bilanço olsun...sabır sabır sabır..
    hocam biz sabrediyoruz ama teknosa yatırımcı ilişkileri hakikaten çok rezil durumda. 3 hafta doldu onlara bir mail attım hala cevap vermediler. Iklimsa için hedefler,ciro,yatırım planı ciro vs hiçbir bilgi vermiyorlar. Tamam sabancılar bu konuda kötü ama bu kadar da kötü olmamalı...

5.  Alıntı Originally Posted by cido Yazıyı Oku
    hocam biz sabrediyoruz ama teknosa yatırımcı ilişkileri hakikaten çok rezil durumda. 3 hafta doldu onlara bir mail attım hala cevap vermediler. Iklimsa için hedefler,ciro,yatırım planı ciro vs hiçbir bilgi vermiyorlar. Tamam sabancılar bu konuda kötü ama bu kadar da kötü olmamalı...
    sabancılar bu konularda gerçekten de çok kötüler...zaten kötü olmasaydılar sasayı ,yünsayı satmazlardı..biraz da türkiyenin en büyük holdingleri olduğu için biraz kibirliler...ama teknosanın yönetimine getirdikleri gerçekten de çok güzel işler beceriyorlar...ben sabancılara rağmen teknosanın çok iyi olacağını düşünüyorum..bunu inşALLAH bilançolarda göreceğiz...sabır sabır sabır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. Güzel bir haftasonu hediyesi verdi maaşallah.

7. teknosa 2 saatlik grafiğine göre 16,00 daki kanal direncini yukarı kırmaya çok yakın...stokastik rsi gidecek daha çok yolunun olduğunu işaret ediyor..bu durumda 16,00 daki direnç yukarı kırıldığında (ki bu ihtimali benim açımdan çok güçlü) o vakit de kanal katlaması yaparak hedef 18,5 tl civarı olur...benim de bilançodan önce 17-20 aralıklarını görmesi temennim ve öngörüm vardı...endekste çok sıkıntılı bir durum olmadığı sürece ?? bunun gerçekleşme ihtimali artık çok yüksek...bakıp göreceğiz..sabır sabır sabır...

8. https://rhaajans.com/haber/12387834/...ikte-calisacak
    İklimsa ayağı yere basarak ilerliyor..yolun açık olsun..

Sayfa 72/180 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •