Arama sonucu : 4650 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Cemal (demirtaş) abi, bankaların yükselişi zavallıca demiş. zavallı ne demek diye google de arattım aşağıdaki sonuçlar çıktı. Belki borsada başka bir anlama gelir diye şey ettim.

1.acınacak denli kötü durumda bulunan.
    2.gücü bir şeye yetmeyen, güçsüz

2.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Cemal (demirtaş) abi, bankaların yükselişi zavallıca demiş. zavallı ne demek diye google de arattım aşağıdaki sonuçlar çıktı. Belki borsada başka bir anlama gelir diye şey ettim.

O abiyi severek takip ederdik ama son zamanlar biraz sacmalamaya basladi gibi geliyor bana

SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Cemal (demirtaş) abi, bankaların yükselişi zavallıca demiş. zavallı ne demek diye google de arattım aşağıdaki sonuçlar çıktı. Belki borsada başka bir anlama gelir diye şey ettim.

Cemal Demirtaş beni hayal kırıklığına uğrattı. Sonuçta o da insan. Darılabilir, küsebilir, sabrı tükenebilir. Ama yine de bu kadar savunduğu Ereğli' yi şu zor zamanlarda da anlatabilmeliydi. Söylediklerinin arkasında durabilmeydi.

Kıssadan hisse buradan çıkarılacak ders, herkesin yorumlarını dinle ama karar verirken kimseden etkilenme. ( Tabi bu söylemesi kolay yapması zor olan bir şey )
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by temettuverimi Yazıyı Oku
    Cemal Demirtaş beni hayal kırıklığına uğrattı. Sonuçta o da insan. Darılabilir, küsebilir, sabrı tükenebilir. Ama yine de bu kadar savunduğu Ereğli' yi şu zor zamanlarda da anlatabilmeliydi. Söylediklerinin arkasında durabilmeydi.

Kıssadan hisse buradan çıkarılacak ders, herkesin yorumlarını dinle ama karar verirken kimseden etkilenme. ( Tabi bu söylemesi kolay yapması zor olan bir şey )
    Cemal bey bence ereğli özelinde değil, genel oalrak endeks özelinde negatif durum bekliyor, bu nedenle yakından izlemekte fayda var.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •