Sayfa 261/674 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon
Arama sonucu : 5391 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Neymiş hep Trade edenler kazanıyormuş kazanacakmış borsa da yersen .......
    aramızda kalsın azda olsa yiyoruz geçen hafta iki kez trade yaptım.
    cuma 31.16 dan aldığımıda 32.60 tan satacam,
    çok ta güzel oluyor

2. Afiyet olsun.Ama anahtarı istediğimde ben kaptırdım olmasın. Gerisini anlamam.Saygılarımla.

Hayatımda hiç okyanus varken damla ile ilgilenmedim.Tahtacı abiye de hürmetler ederim ama bu kafayla işi zor.....
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Afiyet olsun.Ama anahtarı istediğimde ben kaptırdım olmasın. Gerisini anlamam.Saygılarımla.

Hayatımda hiç okyanus varken damla ile ilgilenmedim.Tahtacı abiye de hürmetler ederim ama bu kafayla işi zor.....
    Valla hareketleri o kadar bariz ki trade yapmamak için kendmizi zor tutmamız lazım, üstelik trade hareketlerini hissenin en fazla onda biri ile yapıyorum. Eğer cesaret gösterip tamamı ile yapsaydım herhalde hisseyi üçe katlamıştım

4. Ya da malı kaptırmışta olabilirdiniz.1/10 ile kaptırsanız da bir şey olmaz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Ya da malı kaptırmışta olabilirdiniz.1/10 ile kaptırsanız da bir şey olmaz.
    aynen mantık bu, tamamını riske etmemek, ayrıca günlük haftalık harçlık çıkartmak.

6. Nereye gidiyorsun Aselsan, biraz mal toplasa idin, bak Thy 100 oldu bir ara fiyatlarınız aynı idi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Belki bilanço kötü bekleniyordur , bu sebepten dolayı hisseye bas biraz , mal toplamış olursun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Neymiş hep Trade edenler kazanıyormuş kazanacakmış borsa da yersen .......
    Yeni başlayanlar hep yiyor malesef. Zaten ne zaman yükseliş dalgası başlasa, hemen öncesi battık bittik daha kötü olacak, trade yapın diye bas bas bağıran tipler çıkar, hiç şaşmaz. Böyle tipleri ben not alıyorum özeelikle takip ediyorum. Ne zaman böyle milleti yönlendirseler mala girerim, ne zmanda uçuyoruz kaçıyoruz para basacağız deseler el boşatır kaçar giderim. Herkese hayırlı bol kazançlar

Sayfa 261/674 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •