23.5'tan biriken faize faiz alamıyorsun, bozup 23'den yatırınca birikmiş faiz ile beraber artmış paraya alacağın faiz daha fazla olursa mantıklı oluyor.
23.5'tan biriken faize faiz alamıyorsun, bozup 23'den yatırınca birikmiş faiz ile beraber artmış paraya alacağın faiz daha fazla olursa mantıklı oluyor.
Diyelim 100K bağladın 23,5'tan. Oranı 22,5'a indirmelerinden bu yana yaklaşık 40-45 gün geçti ve senin paran bu dilimde yaklaşık 2K getirdi. Sen şimdi bozduğunda 102K paran olacak ve 23'ten bağlayacaksın.
23,5'tan bağladığın 100K ile 23'ten bağladığın 102K kafa kafaya geldi şu an, hatta 102K lehine ufak bir fark var.
32 gun once alinan 23.5 faiz ile bugünkü 23 faiz , 32 günlük faiz getirisini de ekleyince ayni getiriyi verecek.
Çok çok minimal bir rakam farkeder. Diğer bankalara göre iyi getiriye sahipler. Vakıfta 21 veriyor tanışmalıya 60 gün için ama orda al sat yapacağın mecra yok.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.
Vakıfbank hisselerinde yatırımcıları kim tokatladı
Ağustos ayı başından 12 Eylül tarihine kadar 3,90 liradan aldıkları VakıfBank hisselerini 15,66 liraya kadar yükselterek yatırımcıları tokatlayan manipülatörler yine küçük yatırımcılar mağdur ederek para kazandı
https://www.patronlardunyasi.com/hab...katladi/270482
Al san fışşkırayeahn BORSA .. Yabancı çekip gidince üç beş yerli manipülatörlerin elinde oyuncak oldu..
İnsanlara yatırım yapacak alan kalmayınca, tenhada kıstıran tokatlıyor..
TBMM'ye sunulan kanun teklifine göre, alkol ve tütünde zorunlu bilgilerin verilmesini engelleyenlere hapis cezası öngörülüyor - Bloomberg HT
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Arkadaşlar
Belek te tatildeydim
Gözlemlerimi aktarmak istiyorum
istanbul havalimanında dükkanlarda, kafelerde oldukça az müşteri vardı
Hotelde geçen seneler gibi türk neredeyse yoktu
Alman, rus, ingiliz, alamancılar vardı
Her sene mutlaka 3-4 türk balayı çifti görürdüm bu sene hiç görmedim
//almanyada yaşayan bir türkle konuştum, Antalyada birkaç dükkan almış onların kiralarını toplamaya gelmiş
Hemde tatil yapıyor, kardeşi burada yaşıyor, 8500 euro bırakmıştım hepsini yiyip bitirmiş dedi.
Lobiye sordum sezon nasıldı dedim, ekim a kadar çok yoğundu dedi, boş yastık yokmuş
Dönüşte Antalya havalimanında hiç böyle bir durum görmemiştim
İç hatlar girişte SADECE 1 tane x-ray çalışıyordu, diğerlerinin tamamı kapalı idi.
Geçmiş senelerde aynı dönemde buna hiç şahit olmadım!
Antalya Dış hatlar gidiş lebaleb DOLU idi !
// konudan bağımsız olarak
Nişantaşıda şubesi olan bir hamburger ve steak dükkanı sahibinin kızının söylediği
Şu sıralar işler ÇOK AĞIRLAŞTI dedi (müşteri yok)
Yer İmleri