Sayfa 141/1001 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1. 23.5'tan biriken faize faiz alamıyorsun, bozup 23'den yatırınca birikmiş faiz ile beraber artmış paraya alacağın faiz daha fazla olursa mantıklı oluyor.

2.  Alıntı Originally Posted by ozgur cocuk Yazıyı Oku
    Kusura bakma gerçekten anlamadım. Bende 23,5 da var 22,5 da. Vadeye gerek kalmadan günlük bozdurabiliyorsun. Ben şimdi 23,5 aldığımı niye 23 ile değiştireyim. 22,5 u değiştirecem o ayrı. Faiz düştüğünde az getiri veriyordu diyorsan tamam

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Diyelim 100K bağladın 23,5'tan. Oranı 22,5'a indirmelerinden bu yana yaklaşık 40-45 gün geçti ve senin paran bu dilimde yaklaşık 2K getirdi. Sen şimdi bozduğunda 102K paran olacak ve 23'ten bağlayacaksın.
    23,5'tan bağladığın 100K ile 23'ten bağladığın 102K kafa kafaya geldi şu an, hatta 102K lehine ufak bir fark var.

32 gun once alinan 23.5 faiz ile bugünkü 23 faiz , 32 günlük faiz getirisini de ekleyince ayni getiriyi verecek.

4. Çok çok minimal bir rakam farkeder. Diğer bankalara göre iyi getiriye sahipler. Vakıfta 21 veriyor tanışmalıya 60 gün için ama orda al sat yapacağın mecra yok.

Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

5. Vakıfbank hisselerinde yatırımcıları kim tokatladı
    Ağustos ayı başından 12 Eylül tarihine kadar 3,90 liradan aldıkları VakıfBank hisselerini 15,66 liraya kadar yükselterek yatırımcıları tokatlayan manipülatörler yine küçük yatırımcılar mağdur ederek para kazandı

https://www.patronlardunyasi.com/hab...katladi/270482

Al san fışşkırayeahn BORSA .. Yabancı çekip gidince üç beş yerli manipülatörlerin elinde oyuncak oldu..

İnsanlara yatırım yapacak alan kalmayınca, tenhada kıstıran tokatlıyor..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    TBMM'ye sunulan kanun teklifine göre, alkol ve tütünde zorunlu bilgilerin verilmesini engelleyenlere hapis cezası öngörülüyor - Bloomberg HT
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by ozgur cocuk Yazıyı Oku
    Çok çok minimal bir rakam farkeder. Diğer bankalara göre iyi getiriye sahipler. Vakıfta 21 veriyor tanışmalıya 60 gün için ama orda al sat yapacağın mecra yok.

Konu minimal rakam farketmesi değil, 3 günde bir veya haftada bir bozup tekrar aynı orandan bağlama ve getirileri anaparaya dahil etme şansına kavuştun şu an.

8. Arkadaşlar

Belek te tatildeydim

Gözlemlerimi aktarmak istiyorum

istanbul havalimanında dükkanlarda, kafelerde oldukça az müşteri vardı

Hotelde geçen seneler gibi türk neredeyse yoktu

Alman, rus, ingiliz, alamancılar vardı

Her sene mutlaka 3-4 türk balayı çifti görürdüm bu sene hiç görmedim

//almanyada yaşayan bir türkle konuştum, Antalyada birkaç dükkan almış onların kiralarını toplamaya gelmiş

Hemde tatil yapıyor, kardeşi burada yaşıyor, 8500 euro bırakmıştım hepsini yiyip bitirmiş dedi.

Lobiye sordum sezon nasıldı dedim, ekim a kadar çok yoğundu dedi, boş yastık yokmuş

Dönüşte Antalya havalimanında hiç böyle bir durum görmemiştim

İç hatlar girişte SADECE 1 tane x-ray çalışıyordu, diğerlerinin tamamı kapalı idi.

Geçmiş senelerde aynı dönemde buna hiç şahit olmadım!

Antalya Dış hatlar gidiş lebaleb DOLU idi !

// konudan bağımsız olarak

Nişantaşıda şubesi olan bir hamburger ve steak dükkanı sahibinin kızının söylediği

Şu sıralar işler ÇOK AĞIRLAŞTI dedi (müşteri yok)

Sayfa 141/1001 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •