23.5'tan biriken faize faiz alamýyorsun, bozup 23'den yatýrýnca birikmiþ faiz ile beraber artmýþ paraya alacaðýn faiz daha fazla olursa mantýklý oluyor.
23.5'tan biriken faize faiz alamýyorsun, bozup 23'den yatýrýnca birikmiþ faiz ile beraber artmýþ paraya alacaðýn faiz daha fazla olursa mantýklý oluyor.
Diyelim 100K baðladýn 23,5'tan. Oraný 22,5'a indirmelerinden bu yana yaklaþýk 40-45 gün geçti ve senin paran bu dilimde yaklaþýk 2K getirdi. Sen þimdi bozduðunda 102K paran olacak ve 23'ten baðlayacaksýn.
23,5'tan baðladýðýn 100K ile 23'ten baðladýðýn 102K kafa kafaya geldi þu an, hatta 102K lehine ufak bir fark var.
32 gun once alinan 23.5 faiz ile bugünkü 23 faiz , 32 günlük faiz getirisini de ekleyince ayni getiriyi verecek.
Çok çok minimal bir rakam farkeder. Diðer bankalara göre iyi getiriye sahipler. Vakýfta 21 veriyor tanýþmalýya 60 gün için ama orda al sat yapacaðýn mecra yok.
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatýrým tavsiyesi deðildir itibar etmeyiniz.
Vakýfbank hisselerinde yatýrýmcýlarý kim tokatladý
Aðustos ayý baþýndan 12 Eylül tarihine kadar 3,90 liradan aldýklarý VakýfBank hisselerini 15,66 liraya kadar yükselterek yatýrýmcýlarý tokatlayan manipülatörler yine küçük yatýrýmcýlar maðdur ederek para kazandý
https://www.patronlardunyasi.com/hab...katladi/270482
Al san fýþþkýrayeahn BORSA .. Yabancý çekip gidince üç beþ yerli manipülatörlerin elinde oyuncak oldu..
Ýnsanlara yatýrým yapacak alan kalmayýnca, tenhada kýstýran tokatlýyor..
TBMM'ye sunulan kanun teklifine göre, alkol ve tütünde zorunlu bilgilerin verilmesini engelleyenlere hapis cezasý öngörülüyor - Bloomberg HT
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Arkadaþlar
Belek te tatildeydim
Gözlemlerimi aktarmak istiyorum
istanbul havalimanýnda dükkanlarda, kafelerde oldukça az müþteri vardý
Hotelde geçen seneler gibi türk neredeyse yoktu
Alman, rus, ingiliz, alamancýlar vardý
Her sene mutlaka 3-4 türk balayý çifti görürdüm bu sene hiç görmedim
//almanyada yaþayan bir türkle konuþtum, Antalyada birkaç dükkan almýþ onlarýn kiralarýný toplamaya gelmiþ
Hemde tatil yapýyor, kardeþi burada yaþýyor, 8500 euro býrakmýþtým hepsini yiyip bitirmiþ dedi.
Lobiye sordum sezon nasýldý dedim, ekim a kadar çok yoðundu dedi, boþ yastýk yokmuþ
Dönüþte Antalya havalimanýnda hiç böyle bir durum görmemiþtim
Ýç hatlar giriþte SADECE 1 tane x-ray çalýþýyordu, diðerlerinin tamamý kapalý idi.
Geçmiþ senelerde ayný dönemde buna hiç þahit olmadým!
Antalya Dýþ hatlar gidiþ lebaleb DOLU idi !
// konudan baðýmsýz olarak
Niþantaþýda þubesi olan bir hamburger ve steak dükkaný sahibinin kýzýnýn söylediði
Þu sýralar iþler ÇOK AÐIRLAÞTI dedi (müþteri yok)
Yer Ýmleri