Sayfa 703/1044 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 5,617 - 5,624 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Abla sen bu Selim'e uyma.
    TAMAM ÖYLEYSE!!!!

Bi başka tiyo veriim size ben.
    Bugün hertaraf kan kırmızı ya. Şimdi bakın oradan yeşil olan hangi hisseler varsa onların içinde oyuncu vardır.
    Onlardan birini alın ve 3-4 ay unutun ekran açmayın bakmayın hatta şey etmeyin bile.
    En az %30-%40 garanti.
    en kötü ihtimalle sizin para çöp olur. Spekte 50-100 milyon batar.

Allah Allah yaaa.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

2.  Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Bu günlerde yayla zaten serin, ben de ılıştırır içerim meyve suyunu diyordum ki, lutfu001 kardeşim anılardan bahsetti.
    Alyel hanım ben Ersu yazılınca dayanamadım kendimi deşifre ettim aslında çok eskiden borsaya başladım 2004 gibi ama hep boş beleş şekilde takılmışım borsada 3 yıl 2007 ye kadar sonra kenara çekilip mağlubiyeti kabul ettim, ama 2016 yılında kader tekrar beni buraya düşürene kadar, sonra bir süre daha süründüm demek ki kaderde bir kez daha dayak yemek varmış, sonra çok doğru ve çok güzel insanlarla karşılaştım, hepsinden Allah razı olsun, birlerini bin etsin, benden alıp onlara versin, o derece doğru insanlar benim için...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    ...
    , sonra çok doğru ve çok güzel insanlarla karşılaştım, hepsinden Allah razı olsun, birlerini bin etsin, benden alıp onlara versin, o derece doğru insanlar benim için...
    Yav Lütfü abi burda hafiften bana giydiriyorsun gibime geldi. Biz yanlış insan mıyız ?

İşin şakası bir yana, Lütfü abim haklı ablam. herkesin bir bakış açısı var. Ve doğrusu bu diyebileceğimiz bir doğru da yok açıkçası .
    Tek bir şey var benim için. Tek bir doğru. HİKAYE
    Aldığım ya da alacağım hisse ne ise bir hikayesi olması gerek. Bölünecek mi bedelsiz mi verecek? Bedelli mi yapacak? Yoksa bir iş anlaşması mı yapacak? Birleşecek mi ? Yoksa ?
    hep bir arayışım var. Spekülatif hisselerde gezdiğim doğrudur. Portföyümün yüzde 10 u bile değil. Kırk yılda bir, akşam ailecek yemeğe çıkarsınızda aman yaa bu seferlik vereyim diyeceğiniz türden bir şey gibi değerlendirin lütfen. Gerçi benim hesaplar hep kabarık oluyor ya neyse bunu karıştırmayalım. bi sürü şey yazarımda .
    Siz bana bakmayın. Emekli yelekli abileri dinleyin.
    Ama LİDFA için biraz gevşesin bakın.

tamam tamam .
    bi daha hisse yazmıycam

Hoş kalın

4. Selim hocam sizi çok güzel insanlar kategorisinde yazdım çok doğru olanlar bana borsayla ilgili çok şey öğretmeye çalışan abiler, hepsi benden büyük bazıları babam yaşında olan abiler, ama birde diğer çok doğrular varki; sohbetiyle muhabbetiyle adam gibi adam, kadın gibi kadın olanlar... maalesef çevremizde düzgün insan yok denecek kadar az, o yüzden burada bulduğum samimiyetin yeri bende çok ama çok ayrı...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5. Selimcan seni pek bir alıngan gördüm bi espiri yapalım dedik hemen küstün mü yok bi daha hisse yazmam falan o zaman ben neyi çizip yazacağım burda.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Selimcan seni pek bir alıngan gördüm bi espiri yapalım dedik hemen küstün mü yok bi daha hisse yazmam falan o zaman ben neyi çizip yazacağım burda.
    Ne küsücem be. Ben çocuk muyum? Geyikte mi yapmayalım emekli abim. Şunun şurasında kaç kişi kaldık başlıkta. Bak, bilgem Don Kişot bile "ben bu delilerle uğraşamıyacam" diye düşünüp başlığa bile gelmiyor... Ne güzel başlığa el koyduk. ihtilal yaptık.Dadını çıkart abi.Dadını

Bende o olmaz abi. Yaklaşık 6 sene kadar oldu sanırım. 2016 ya da 2017 seneleriydi hatırladığım kadarıyla, üstadım kendi sistemi üzerinden bilgi aktarmaya çalışırken, sende çizgilerinle destek veriyordun. Bunca zaman içinde nereden nerelere geldik. Çok kimse geldi geçti buradan. Bize katkısı olan herkesten Allah razı olsun. Çok şey kazandım burada. Paradan bahsetmiyorum. Bakış açısı ve gözlemleme manasında.

Bunun bir bayrak yarışı gibi olduğunu düşünüyorum. "El vermek" diye bir deyim vardır güzel Türkçemizde. İşte bu başlık altında yaşanan da bence tam olarak bu.

Herkes mürşidi olduğu alandaki bilgisini, başlığı takip eden müritlere aktarmaya iletmeye çalışıyor. Gerçi burada anlattıklarımızdan değil anladıklarınızdan sorumlusunuz. Ama şu bi gerçek. ne kadar aleni yazmaya çalışsakta bazı konular başımıza sorun açabilecek kadar önemli. O yüzden kenarından kıyısından dolanarak....

Yahu biz neyden bahsediyorduk nereye geldik. HİKAYE diyordum.
    Geçen sene başı gibiydi sanırım bugünlerde yaşadığımız yüksek enflasyondan bahsediyorduk olabilme ihtimalinin yüksekliğini ve bunun da şirket değerlemelerinde aktif rol oynayacağını ve endekse tabi yada endekse etkisi olan şirketlerin fiyat yükselişlerinin yaşanabileceğini bahsetmiştik. Hatta bunların içinde kendi içinde hikayeleri olanların bundan daha olumlu etkilenebileceğinden bahsetmiştik. Şimdi ise bu yaşanan yükselişten faydalanarak yavaş yavaş elimizde bulunan xu100 e bağlı olan kağıtlarımızdan yavaş yavaş pozisyon azaltarak yan tarafa small caps dediğimiz türde olan şeylere geçmemiz gerekiyor diye düşünüyorum.

Bu kadar hareketli olan piyasa işlemlerinin yaşandığı ortamda fiyat olarak geride kalmış olan Yatırım ortaklıklarına gözatmakta fayda var. Tam olarak emin değilim ama, Sanki ATLAS biraz tırtıklanıyor.

Ne yani hisse ismide mi zikretmeyelim abi. Aç mı kalsın müritler. Hee aç mı kalsın vatandaşlar
    Allah Allah yaaa
    icat çıkartma abi icat çıkartma.

Selamlar sevgiler saygılar

7. Bu gün iyi tırtıklamışlar, altta 1.54 dikkat edilmeli, üstte 1.67 önemli geçerse iyi olur.

8. Selim hocam başlığın en büyük faydası zaten bilgi paylaşımdan ziyade tecrübe paylaşımı, bazıları bakınca 3-5 çizik değil mi diye düşünüyor ama o çizikler doğru yere atılana kadar çizen adam ne badereler atlatmış bilmiyor,

Ayrıca hisse paylaşımı konusunda herkes kendi bildiğini yapıyor zaten, geçende yazdım abimle benim portföy çok farklı, portföy büyüklüğü ve risk algısı herkes için çok farklı, ayrıca parayla eğitim satanlar bile kazanma garantisi vermiyor/veremez zaten bildiklerinin kendilerine faydası olsa milletin üç beş kuruşunun peşinde koşmazlar

Sayfa 703/1044 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •