Ersu muhabbeti geçince size borsa anılarımı anlatasım geldi 
Sene 2004 ben kendi başıma borsadan ilk hissemi aldım, seçerkende o zamana kadar gördüğü yüksek değerden sonra düşen bir hisse olan Gerel aldım sanırım 1,5 sene falan bekledim zararına verip, yine aynı mantıkla yüksek fiyatları görmüş sonra düşmüş olan başka hisse aldım, evet Ersu aldım
.....(meğer bu yüksek fiyat görüp düşen hisseler operasyon yemiş hisseler olduğu için almak çok anlamsızmış en az 8-10 sene uzak durmak gerekiyormuş ama ben o zaman bilmeden almıştım).... Neyse yine aynı mantık Vakıfrisk falanda aldım biraz, sene oldu 2007 ben hala onca borsa yükselişine rağmen para kazanamadım ama bir şeyi anladım borsa beni aşıyor dedim kendi kendime ve azıcık karda olduğum Vakıfrisk sattım, zararda olduğum Ersu yu da bıraktım, bir kaç sene sonra Vakıfrisk sanırım 10-15 kat prim yaptı, Ersu sürekli 0.8-1.7 arası her yıl gitti geldi meğer sevgili patron tahtayı her yıl inek gibi sağıyormuş, buradan Ali beye selam olsun, yedikleri de ...... olsun, neyse ben bir kez borsadan çıktım ama taki 2016 yılına kadar bu kenarda kalan Ersu bir b.ok olmadı hep aynı terana gitti geldi...
2016 yılında ikinci borsa dönemim başladı, pekte iyi başlamadı... Bu kısmı kenarda dursun içinde yine Ersu var...
Bu arada Ali bey Ersu hisselerini bedelsiz kızına devir etti ondan bir yada 2 yıl sonra operasyon yedi...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri