Sayfa 702/1044 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 5,609 - 5,616 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. ODAS kanal üst bandı 10- 10.20 takriben.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Yaptım selim bir ay oldu.
    İstanbul da malum ev kiraları yükseldi. Karavanı kiralamak istersen bi düşün derim. Nasıl olsa atıl durumda şu anda. Nedir ne değildir bilmiyorum da . Boş boş oturunca fikir çıkıyor, ne yapayım abi. geceleri gürültüden uyuyamıyorum kafam habire çalışıyor. Benimki de hastalık

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Selim Lıdfa sormuştun haftalık grafta ortalama altında olduğundan oyalayabilir bu.
    En azından haftalıkta ortalama üzeri veya 5.05 lik fibo üzeri kapanışlar görmek lazım.
    Bunu not ettim abi. Aslında izcan olaydı da ona ERSU yu soraydık. arada LİDFA hakkında da şey ederdi belki. Sahi nerelerde yahu o . Bizim başlığa uğramıyor mu acaba. Ben son günlerde pek göremiyorum onu. Kötü yola mı düştü kankisi BEYAZATLI yla beraber
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

3. İşim olmaz kiracıyla dertsiz başıma dert mi alıcam selim boşver.
    İzcanım gözükmüyor beyaz atlı manitunun yeşil otlaklarında beleş ot buldu herhal oralarda takılıyordur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    ....

Bunu not ettim abi. Aslında izcan olaydı da ona ERSU yu soraydık. .......
    Keşke olsaydı yahu. Şimdi Alyel ablama meyve suyu alıver, sağlıklı dinç tutar demezden önce bilgimiz olaydı. Bilgimiz olmadan fikrimiz olmasın.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

5. Buna çizgi çizmeye gerek yok, aşağıda ortalama değeri ve 4.45 lik fibo, üstte 4.95 - 5.50 izlenebilir.
    Fena gözükmüyor hacim artmalı.

6. Ersu muhabbeti geçince size borsa anılarımı anlatasım geldi

Sene 2004 ben kendi başıma borsadan ilk hissemi aldım, seçerkende o zamana kadar gördüğü yüksek değerden sonra düşen bir hisse olan Gerel aldım sanırım 1,5 sene falan bekledim zararına verip, yine aynı mantıkla yüksek fiyatları görmüş sonra düşmüş olan başka hisse aldım, evet Ersu aldım .....(meğer bu yüksek fiyat görüp düşen hisseler operasyon yemiş hisseler olduğu için almak çok anlamsızmış en az 8-10 sene uzak durmak gerekiyormuş ama ben o zaman bilmeden almıştım).... Neyse yine aynı mantık Vakıfrisk falanda aldım biraz, sene oldu 2007 ben hala onca borsa yükselişine rağmen para kazanamadım ama bir şeyi anladım borsa beni aşıyor dedim kendi kendime ve azıcık karda olduğum Vakıfrisk sattım, zararda olduğum Ersu yu da bıraktım, bir kaç sene sonra Vakıfrisk sanırım 10-15 kat prim yaptı, Ersu sürekli 0.8-1.7 arası her yıl gitti geldi meğer sevgili patron tahtayı her yıl inek gibi sağıyormuş, buradan Ali beye selam olsun, yedikleri de ...... olsun, neyse ben bir kez borsadan çıktım ama taki 2016 yılına kadar bu kenarda kalan Ersu bir b.ok olmadı hep aynı terana gitti geldi...

2016 yılında ikinci borsa dönemim başladı, pekte iyi başlamadı... Bu kısmı kenarda dursun içinde yine Ersu var...

Bu arada Ali bey Ersu hisselerini bedelsiz kızına devir etti ondan bir yada 2 yıl sonra operasyon yedi...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Keşke olsaydı yahu. Şimdi Alyel ablama meyve suyu alıver, sağlıklı dinç tutar demezden önce bilgimiz olaydı. Bilgimiz olmadan fikrimiz olmasın.
    Bu günlerde yayla zaten serin, ben de ılıştırır içerim meyve suyunu diyordum ki, lutfu001 kardeşim anılardan bahsetti.

8.  Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Bu günlerde yayla zaten serin, ben de ılıştırır içerim meyve suyunu diyordum ki, lutfu001 kardeşim anılardan bahsetti.
    Abla sen bu Selim'e uyma.

Sayfa 702/1044 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •