Ersu muhabbeti geçince size borsa anýlarýmý anlatasým geldi 
Sene 2004 ben kendi baþýma borsadan ilk hissemi aldým, seçerkende o zamana kadar gördüðü yüksek deðerden sonra düþen bir hisse olan Gerel aldým sanýrým 1,5 sene falan bekledim zararýna verip, yine ayný mantýkla yüksek fiyatlarý görmüþ sonra düþmüþ olan baþka hisse aldým, evet Ersu aldým
.....(meðer bu yüksek fiyat görüp düþen hisseler operasyon yemiþ hisseler olduðu için almak çok anlamsýzmýþ en az 8-10 sene uzak durmak gerekiyormuþ ama ben o zaman bilmeden almýþtým).... Neyse yine ayný mantýk Vakýfrisk falanda aldým biraz, sene oldu 2007 ben hala onca borsa yükseliþine raðmen para kazanamadým ama bir þeyi anladým borsa beni aþýyor dedim kendi kendime ve azýcýk karda olduðum Vakýfrisk sattým, zararda olduðum Ersu yu da býraktým, bir kaç sene sonra Vakýfrisk sanýrým 10-15 kat prim yaptý, Ersu sürekli 0.8-1.7 arasý her yýl gitti geldi meðer sevgili patron tahtayý her yýl inek gibi saðýyormuþ, buradan Ali beye selam olsun, yedikleri de ...... olsun, neyse ben bir kez borsadan çýktým ama taki 2016 yýlýna kadar bu kenarda kalan Ersu bir b.ok olmadý hep ayný terana gitti geldi...
2016 yýlýnda ikinci borsa dönemim baþladý, pekte iyi baþlamadý... Bu kýsmý kenarda dursun içinde yine Ersu var...
Bu arada Ali bey Ersu hisselerini bedelsiz kýzýna devir etti ondan bir yada 2 yýl sonra operasyon yedi...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri