Originally Posted by sindoma53 Ayhan başkan kolay gelsin fed dinlemiyor ki ekonomist yok başlarında
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by Bailing Çöp dolar 9 TL. Fayiz 9 . Hodri meydan VOB YAPMAYİN bi gıravatlı da bu dayuuuuu biyerinde kıllar ağarmış hala doları düşürecen diye uğraşıyon sen sistemi çözememişsin ellaaam boruyu dayamışlar dayu vatandaşın biyerine diyoz sistem bu bu ülkede
Sınırsız kredi kullanabilen SASAni tarikatının keyfi yerinde.
Originally Posted by EMLAK vatandaj kazıklansın yeterki ama türk vatandaşın kazınlansın yabancıya her türlü vatandaşlık vergi indirimi yap miz salak mıyız direk tcmb versin ozaman kredi vatandaşa bankadan neden kazıklanıyoruz 4 5 katına para alıp sistemi kurtmuşlar dayu Bankalar taş mı yesin peki?
Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!
Originally Posted by trust06 Öbür toplantıda 150 daha indirecekmiş miş gibi yazdılar. iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. öyle olacak gibi en azından inditdilermi 10 altı olmuş olacak 1 sonra 1 daha indirseler 3. bi indirim gerekiyordu şimdi 1 bile inse 10 un altına inmiş olacak
Originally Posted by EMLAK bi gıravatlı da bu dayuuuuu biyerinde kıllar ağarmış hala doları düşürecen diye uğraşıyon sen sistemi çözememişsin ellaaam boruyu dayamışlar dayu vatandaşın biyerine diyoz sistem bu bu ülkede Amerika doları 9 a düşüşe sistem yıkılacak dayı Amerika yinkendi silahıyla vurduk Eskiden doları artırıyor sistem yikiliyordu Hahahahah mecburen dolar 9 a geri İncek ahahahah Kim saldırıyor lan ekonomi ye
Gesani tarikatı sasani ve hektaşileri camdan attı geçen ki fıkrada
Hamdım Piştim Yandım
VOB YAPMAYİN hayatınız Kayar aklınızı kacirirsiniz
Forum Rules
Yer İmleri