Haziranda, yurt dışına giderken, 18,40 civarı Euro almıştım.
Nerdeyse 4 ay geçmiş.
Şimdi dikkatimi çekti.
Euro 18,12 TL
Halka arzlar bıçak gibi kesildi.
Halka arz olsa da, paramızı 2'ye katlayıp, Güney Afrika'da Safariye gitsek.![]()
Haziranda, yurt dışına giderken, 18,40 civarı Euro almıştım.
Nerdeyse 4 ay geçmiş.
Şimdi dikkatimi çekti.
Euro 18,12 TL
Halka arzlar bıçak gibi kesildi.
Halka arz olsa da, paramızı 2'ye katlayıp, Güney Afrika'da Safariye gitsek.![]()
Benim paramın çoğu fonda resmen eriyor,guya bana bankalar teklif sunuyor en yüksek faiz bizde diye,ne kadar 16,nflasyon kaç resmi 80-normali kaç 180,böyle anormallik hiç görmedim,nasıl olsa iktidar kanadı hep dövizlen çalışıyor,alacaları zaman oyun oynayıp alttanda alıyorlar haber yayılmadan önce,üstelik gece kmu bankaları aracılığıylan bunu yapıyorlar,sorsan sistemsel arızaymış,ihaleleri es geçtim onların hepsini kendi çevresi alıyor,yüzdelik olarakta koy cebime,örneğin madenler,satmışlar açılışlarınıda yapmışlar,kaza olduğu zaman fıtratındaymış de,resmen neresinden tutarsan elinde kalıyor,adama verdiler yetkiyi parmağında oynatıyor milleti,gerçi biz onun milleti değiliz,cebi dolu olanlar azınlıkta,destek veren donsuzlar hala donsuz![]()
hiç bir banka faizi bırakın gerçek enflasyonu,tüik enflasyonunu bile karşılamıyor. makas çok açıldı, bu ekonomi politikaları ilede
KAPANMAZ..bu durumda bist ten başka seçenekte kalmıyor.o nuda herkes yapmıyor/ çekiniyor/ yapamıyor..
o zaman paralar erimeye,insanlar daha da fakirleşmeye,önemli bir kısımda verilmesi beklenen devlet yardımlarına,asgari ücret
artmasına bel bağlıyor.
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
İş bankası sistemi kafayı yedi,40.000 tl birinde açık gözüküyor,diğer hesapta 10.000,bir ara sistemsel arıza vermişti,merkezi arasan kimsein kimseden haberi yok,porföylerinizdendir diye cevap veriyorlar,oturtmuşlar oraya bebeleri nakarat gibi herşeyi tekrarlıyor,bende kalayı basıp kapatıyorum,bilişim sistemleri zaten 4 senedir hata veriyor,elaman göndereyim diyorum yok olmaz bizim var diyorlar,onların elamanları sök tak işine bakıyor devrelerden anlamıyorlar,üstelik micro sistem tamirlerinden hiç anlamıyorlar![]()
Hep Is Bankasi kotuluyorsun bea.
Of ne bicim goller yedi Trabzonsporun, kume dusecekler yakinda. Sermayeyi zaten eritmis, batak icinde. Borsada ne isi var boyle seylerin anlamak zor.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri