Sayfa 922/1195 İlkİlk ... 4228228729129209219229239249329721022 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 7,369 - 7,376 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Haziranda, yurt dışına giderken, 18,40 civarı Euro almıştım.
    Nerdeyse 4 ay geçmiş.
    Şimdi dikkatimi çekti.
    Euro 18,12 TL

Halka arzlar bıçak gibi kesildi.
    Halka arz olsa da, paramızı 2'ye katlayıp, Güney Afrika'da Safariye gitsek.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
     Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    Şu anda, bankerler olsa, ne vurgun yaparlardı.
    Türkiye tarihinde, tasarruf sahibinden patronlara, böyle bir para akışı hiç olmamıştı.

Dolarda, altında, faizde olanların parası, dondurma gibi eriyor.
    Benim paramın çoğu fonda resmen eriyor,guya bana bankalar teklif sunuyor en yüksek faiz bizde diye,ne kadar 16,nflasyon kaç resmi 80-normali kaç 180,böyle anormallik hiç görmedim,nasıl olsa iktidar kanadı hep dövizlen çalışıyor,alacaları zaman oyun oynayıp alttanda alıyorlar haber yayılmadan önce,üstelik gece kmu bankaları aracılığıylan bunu yapıyorlar,sorsan sistemsel arızaymış,ihaleleri es geçtim onların hepsini kendi çevresi alıyor,yüzdelik olarakta koy cebime,örneğin madenler,satmışlar açılışlarınıda yapmışlar,kaza olduğu zaman fıtratındaymış de,resmen neresinden tutarsan elinde kalıyor,adama verdiler yetkiyi parmağında oynatıyor milleti,gerçi biz onun milleti değiliz,cebi dolu olanlar azınlıkta,destek veren donsuzlar hala donsuz

hiç bir banka faizi bırakın gerçek enflasyonu,tüik enflasyonunu bile karşılamıyor. makas çok açıldı, bu ekonomi politikaları ilede

KAPANMAZ..bu durumda bist ten başka seçenekte kalmıyor.o nuda herkes yapmıyor/ çekiniyor/ yapamıyor..

o zaman paralar erimeye,insanlar daha da fakirleşmeye,önemli bir kısımda verilmesi beklenen devlet yardımlarına,asgari ücret

artmasına bel bağlıyor.
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
    İş bankası sistemi kafayı yedi,40.000 tl birinde açık gözüküyor,diğer hesapta 10.000,bir ara sistemsel arıza vermişti,merkezi arasan kimsein kimseden haberi yok,porföylerinizdendir diye cevap veriyorlar,oturtmuşlar oraya bebeleri nakarat gibi herşeyi tekrarlıyor,bende kalayı basıp kapatıyorum,bilişim sistemleri zaten 4 senedir hata veriyor,elaman göndereyim diyorum yok olmaz bizim var diyorlar,onların elamanları sök tak işine bakıyor devrelerden anlamıyorlar,üstelik micro sistem tamirlerinden hiç anlamıyorlar

Hep Is Bankasi kotuluyorsun bea.

Of ne bicim goller yedi Trabzonsporun, kume dusecekler yakinda. Sermayeyi zaten eritmis, batak icinde. Borsada ne isi var boyle seylerin anlamak zor.

Alıntı Originally Posted by MrSun Yazıyı Oku
    Döviz piyasası ile ilgili gördüğüm bir durum var, piyasada 2 farklı kur oluşmaya başladı sanki.
    ....
    94 yılı ocak ayına kadar borsa çılgınlar gibi çıkmış 94 Nisan çiller krizinde de buna benzer bir durum ortaya çıkmış sonuçta ciddi bir faiz artışı ile (çiller bonosu) son bulmuştu.
    Ondan sonra ne oldu bilen var mi borsaya? Boyle olmak zorunda burda da yeni hukumet ile.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ondan sonra ne oldu bilen var mi borsaya? Boyle olmak zorunda burda da yeni hukumet ile.
    Batan aracı kurum ve bankalar oldu.

13 TL YKB nı 2 TL de gördüm.

Faiz ler 2 binlere çıktı.

O zamanda ev almıştım.Yarısını çıkıp.

Geri kalanlarda aracı kurumlarda battı.Nasrullah ilerde hisselerimi verdi.

Çarşı(Çarmen) patron kaçtı hala abd duruyor.YTD
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by 2ileri1geri Yazıyı Oku
    Türkiyedeki tüm hekimleri temsil etmeyen, birilerinin çöreklenmiş olduğu bir yapı bence.
    Bence de

Böyle bir şeyi hiç bir zaman kabul etmem.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 922/1195 İlkİlk ... 4228228729129209219229239249329721022 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •