Sayfa 366/582 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. İşin traji komik tarafı da şu 2021 yazı 2 dairemi satıp tl bağlasam dolara muhalifim ben muhtemelen %35-65 zarar edicektim ailem bilmeden benim yatırımı da korumuş oldu .
    Herkese ekonomik krizin borsada fırsatlar cenneti sunduğunu ve bizleri Şerrin değil O dolar krizi şerindeki nice hayırların da koruduğunu ifade ediyorum.

Sadakamızı , hayat boyu verdiğimiz emeğimizi ve laik cumhuriyete sadakatimizi de Allahu teala 2023 arefesinde ödüllendirdi , şükürler olsun.

Çoğu borsa ve iş hayatı mağduruna fazlasını da vererek ödüllendirdi , çok ilginç sene oldu ...bu da o kadar gizemli ve batıni şekilde yapıldı ki Hepimiz imana geldik. ( yazın ortasında ralli başladı, speklerin çoğu şok yaşamış haberi geldi bekçi gibi bekleyen bizler zararlarımızdan arındık o rallide düşün artık )

Bu lafımı anladın , umarım açık net bu şerde çok hayır varmış ümmete ve insanlığa oyun kuranların istikamet veren, yolunu açanların en hayırlısı da Allahu tealadır bunu yine gördük . 2022 senesinde...

2022 borsada yaşananlar kul yapısı tamam ama Şükür Allaha, çok veya az bir yatırımcı grubu İlahi manada korundu abi ..ben buna şans filam demem yatırım yapıyorsan zihninde kalbinde beliren bir ses veya güç doğru yola gir diyor riskten uzak dur diyor.

Kalbin sesini dinleyenler de kazandı diyorum inan müzik aşkıyla ev araba satamıyorken sinirden stresten ölmek üzereydim ailem beni keser diye uyuyamıyordum ...neticede ... Rabbime sarıldım o da beni mağdur etmedi , korudu , şükür çok şükür fedor bey ne denebilir ki.

Bir şeyi samimiyetle çok istemek ve hep mantıkla akılla bilimle kredisiz risksiz sağlam trade etmek ve iş gelir üretmek ve kar yapmak en doğrusudur.

Bazı fırsatları da ilahi planlar önüne getiriyor ,çok zengin seni de beğenen evine barkına sahip çıktığın destek verdiğin bir komşun en fazla evinde sana çay ısmarlar ötesi olmaz..ama sokakta merdivenden düşen ceonun hayatını kurtarıp 30 saniyelik emek o adama iş ortağı bile olursun , hayat böyle bir yer ..senin nasibin de kısıtlanıp birden bire aşırı bollaşabiliyor

Neticede sabret abi senin de bir imtihanın olacak.
    Hayırlısı Eregli de bir gün 80-100 tl olacak ytd
    Son düzenleme : Deniz Ali; 22-10-2022 saat: 11:12.

2. ereğli/endeks

sancılı geçen 6-7 ay var.endeks bazında zirveye göre yarı fiyata gelmiş ereğli fiyatı var.50 aylık ortalamalara da temaslar başladı.
    2018 senesindeki tepeden de destek var.kötü olan her şey fiyatlandı diyebilmek mümkün değil.en azından 2022 sanırım artık fiyatlarda.2023 ise soru işaretleri ile dolu.durum böyle iken ereğliden endeksi güçlü yenecek bir hareketi kısa-orta vadede pek beklememek gerekebilir.bir süre (5-6 ay)buralardan teknik olarak accumulation=birikim denen bir oluşumu görmemiz mümkün.V şeklinde bir oluşum artık pek mümkün değil.belki yükselen üçgene tarzında parite bazında bir oluşum olur.ve nihayetinde yukarı doğru bir kopuş gelir.tarih grafiklere paritede en yüksek değer olarak 17125 noktasını işaretledi.bu da gösteriyor ki önümüzdeki zaman aralığında bu değer iki tepe olarak da test edilecek.endeks bazlı 2 kat potansiyel uzun vade için grafikte artık belirlemeye başladı.

3.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    ereğli/endeks

sancılı geçen 6-7 ay var.endeks bazında zirveye göre yarı fiyata gelmiş ereğli fiyatı var.50 aylık ortalamalara da temaslar başladı.
    2018 senesindeki tepeden de destek var.kötü olan her şey fiyatlandı diyebilmek mümkün değil.en azından 2022 sanırım artık fiyatlarda.2023 ise soru işaretleri ile dolu.durum böyle iken ereğliden endeksi güçlü yenecek bir hareketi kısa-orta vadede pek beklememek gerekebilir.bir süre (5-6 ay)buralardan teknik olarak accumulation=birikim denen bir oluşumu görmemiz mümkün.V şeklinde bir oluşum artık pek mümkün değil.belki yükselen üçgene tarzında parite bazında bir oluşum olur.ve nihayetinde yukarı doğru bir kopuş gelir.tarih grafiklere paritede en yüksek değer olarak 17125 noktasını işaretledi.bu da gösteriyor ki önümüzdeki zaman aralığında bu değer iki tepe olarak da test edilecek.endeks bazlı 2 kat potansiyel uzun vade için grafikte artık belirlemeye başladı.

Endeks bazlı grafik güzel noktalara gelmiş. Önemli bir detay.

4. Çok değerli paylaşımlar Sayın Enigma, Elinize sağlık, emeğinize sağlık...

5. Haziranda çıkan kanun ile 864 bin dolar üstünde doları olan kredi alamıyor ve ithalat yapamıyordu, dün bu rakam 540 bin dolara indirildi. Kimi nasıl etkiler artık bilmek zor.

6. Videonun 47. dakikasına bir satış, eskiden daha iyiydi tarzınada bir şey konuşuluyor orada tam mesele ne acaba?

7.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Endeks bazlı grafik güzel noktalara gelmiş. Önemli bir detay.
    endeks bazlı güzel yerlerde evet..bir de can sıkıcı bir grafik mevcut.çalışır ,çalışmaz bilmiyorum.son bir aşağı sarkma ihtimali kısa vadede var.haftalık çizgi grafikte kapanış boyun çizgisi üstünde.obo fiyatlanır ise 25,96 seviyesine son bir sorti daha yapabilir.ve dönüş gelebilir.bu hafta bilanço haftası olduğu için kritik,grafikte obo olması sebebiyle 2 kat kritik.tuzak ,yapıp stoplatabilirler insanları.

8.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Çok değerli paylaşımlar Sayın Enigma, Elinize sağlık, emeğinize sağlık...
    teşekkür ederim fedoramca.
    faydalı olması dileğiyle.

Sayfa 366/582 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •