Sayfa 764/1312 İlkİlk ... 2646647147547627637647657667748148641264 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 6,105 - 6,112 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1. Seçinden sonra mülteci politikasında değişiklik olursa. Bir şekilde mülteci nüfusu düşerse, ev kiraları nasıl etkilenir?

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by 1event Yazıyı Oku
    Seçinden sonra mülteci politikasında değişiklik olursa. Bir şekilde mülteci nüfusu düşerse, ev kiraları nasıl etkilenir?

mülteciler gitsin her şey daha güzel olur da laf düzeyinde dahi göndereceğim diyen Zafer dışında parti yok.

maalesef o konuda çok pozitif umutlu olmak zor.

3.  Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    mülteciler gitsin her şey daha güzel olur da laf düzeyinde dahi göndereceğim diyen Zafer dışında parti yok.

maalesef o konuda çok pozitif umutlu olmak zor.
    Bence tutup elinden göndermek kısmı gerçekçi değil.
    Verilen fazla hakların alınması, vatandaşlık verilmemesi. Vatandaş olmayanların, iş, sağlık, eğitim gibi konularda ekstra vergi alınabilir. Yeni göçler durur, mevcuttaki mültecilerde başka ülkelere geçmeye başlar diye düşünüyorum.

4. Hastahanede, bu ülke vatandaşlarından önce muayene oluyorlar. Bu hakkın kaldırılması bile bazı sorunları çözer

Alıntı Originally Posted by 1event Yazıyı Oku
    Bence tutup elinden göndermek kısmı gerçekçi değil.
    Verilen fazla hakların alınması, vatandaşlık verilmemesi. Vatandaş olmayanların, iş, sağlık, eğitim gibi konularda ekstra vergi alınabilir. Yeni göçler durur, mevcuttaki mültecilerde başka ülkelere geçmeye başlar diye düşünüyorum.

bu işi ancak dediğin gibi esktra vergilerle veya Türk vatandaşlarının yararlandığı imkanlara daha zor ulaşmaları sağlanarak yapılabilir
    bolu belediye başkanı yapmaya çalıştı herkes linçe jkalktı
    bizde aksine Türk varandaşından daha kolay ulaşmaları sağlanarak iyice yerleşmleri sağlamnıyor
    bir halt olacağı yok.

6. Bahsedilen üye mandrake midir bilmem ama,

onun dışında sanırım sürekli yeni isimlerle buraya gelip 2-3 ay süreyle emlak düşmanlığı yapıp giden, hemen ardından yeni isimle gelip bir 3 ay daha emlak düşmanlığı yapan "başka bir eski üye" var bence.

Yeni yeni adamlar geliyor, ve herkesi tanıyormuşcasına kime iyi davranıp kime saldıracağını gayet iyi bilir bir tavırla emlak piyasasını yerden yere vurup yok oluyor.

Neyse.. Belki de bana öyle gelmiştir.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

7. Ekşisözlükte bir başlık: ev fiyatlarının düşeceği gerçeği

Altına küfür kıyamet yorumlar, tr'de fiyatı çıkmış şey düşer mi'ler... 2 yıl önceki kredim kuşa döndü'ler... tüm klişeler yazılmış.

Millet fiyatların asla düşmeyeceğine iman etmiş.

Bir black swan event için her şey hazır.

Mesihin ikinci gelişi için ortam hazır....

8.  Alıntı Originally Posted by Delta Heavy Yazıyı Oku
    Ekşisözlükte bir başlık: ev fiyatlarının düşeceği gerçeği

Altına küfür kıyamet yorumlar, tr'de fiyatı çıkmış şey düşer mi'ler... 2 yıl önceki kredim kuşa döndü'ler... tüm klişeler yazılmış.

Millet fiyatların asla düşmeyeceğine iman etmiş.

Bir black swan event için her şey hazır.

Mesihin ikinci gelişi için ortam hazır....
    TL olarak düşmez hatta çıkmaya devam edecek, Usd bazında yavaş yavaş eriyecektir.
    Ama bu da 3-4 yıla yayılacak şekilde gerçekleşecektir. Geçmişte hep böyle oldu yine böyle olması muhtemel.

Sayfa 764/1312 İlkİlk ... 2646647147547627637647657667748148641264 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •