Sayfa 766/1312 İlkİlk ... 2666667167567647657667677687768168661266 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 6,121 - 6,128 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1. Neden Venezuela'yı analiz ediyorum? Çünkü Konut yatırımcısı için en kötü ne olabilir? dediğimde Venezuela gibi olsak bile orada bile konut yatırımı en çok kazandıran yatırım olduğu ve enflasyondan en iyi koruyan şeyin konut yatırımı olduğu çok aşikar.

Bana kalırsa özellikle bu hükümet giderse asla Venezuela kadar kötü olmayız. Çünkü Ülkenin coğrafi ve jeostratejik konumu buna izin vermez. Avrupa'ya komşuyuz, gurbetçilerden sürekli özellikle gayrimenkul için nakit girişi mevcut.
    Venezuela'nın nüfusu sürekli düşüyor Göç veriyor Türkiye ise Venezuela'nın aksine her yerden göç alıyor.

Son rus savaşında bile kuşadasına genç ruslar akın etti.

------
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

2. Manzara değeri en az 100 bin dolar eder,110 bin de bina değeri etse .(gayet makul fiyata,bence)

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...58473905/detay

YTD

3.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Manzara değeri en az 100 bin dolar eder,110 bin de bina değeri etse .(gayet makul fiyata,bence)

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...58473905/detay

YTD
    "Asgari ücretli adam bunu nasıl alacak"çılar birazdan gelir

4.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Neden Venezuela'yı analiz ediyorum? Çünkü Konut yatırımcısı için en kötü ne olabilir? dediğimde Venezuela gibi olsak bile orada bile konut yatırımı en çok kazandıran yatırım olduğu ve enflasyondan en iyi koruyan şeyin konut yatırımı olduğu çok aşikar.

Bana kalırsa özellikle bu hükümet giderse asla Venezuela kadar kötü olmayız. Çünkü Ülkenin coğrafi ve jeostratejik konumu buna izin vermez. Avrupa'ya komşuyuz, gurbetçilerden sürekli özellikle gayrimenkul için nakit girişi mevcut.
    Venezuela'nın nüfusu sürekli düşüyor Göç veriyor Türkiye ise Venezuela'nın aksine her yerden göç alıyor.

------
    Bencede Venezuella analizi ve modellemesi doğru. Ülkemizde emlağın uzun süreli kaybettirdiği veya enflasyonun altında kaldığı dönem olmadı. Tabi emlak için konum da çok önemli ama mevcut koşulları analiz edebilen kimsenin konut yatırımında enflasyon altında kalması mümkün görünmüyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    "Asgari ücretli adam bunu nasıl alacak"çılar birazdan gelir
    Asgari ücretli bunu alıpta neyapacak
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Neden Venezuela'yı analiz ediyorum? Çünkü Konut yatırımcısı için en kötü ne olabilir? dediğimde Venezuela gibi olsak bile orada bile konut yatırımı en çok kazandıran yatırım olduğu ve enflasyondan en iyi koruyan şeyin konut yatırımı olduğu çok aşikar.

------
    ülkeye teknik olarak bir şey olmaz zaten de, halk zengin ülkenin fakir hizmetçileri olacak.

ülkenin güzel yerleri komple yabancını eline geçecek.

nihayetinde İran Irak vb ülkelerin ne kadar hırsızı kaçakcısı hatta rejimle ters düşen zengini varsa kapağı buraya atıyor.

hükümet değişse bile destansı döviz açığımız varken bu tipleri ülkeden kovmak hiç kolay olmayacak, dolayısı ile ülkenin güzel yerleri yabancıya geçecek.

bu konuda Brezilya güzel örnek gelir dağılımı bozukluğu tavan

7. Saygıdeğer forumdaşlar;

Sizlerin değerli bilgilerine ihtiyaç duyduğum bir konu var. 3.5 milyona satımın son aşamasında olduğum müstakil bir evim var. Evin belediyedeki rayiç bedeli 350bin TL görünüyor. 20 yıllık bir ev. Satın alacak kişi kredi kullanmayacak. 1 milyondan fazla satış göstermeyelim 40k tapu harcı çıkıyor diye istekte bulundu ben evin değerinin tamamını gösterelim 40k bende harca katkıda bulunayım diye teklif ettim fakat kendisi yanaşmadı çünkü 100k bana harç bedeli kalıyor diyor.

Ben paramın hepsini finansal piyasalarda değerlendireceğim için resmi olarak üzerime geçmesi tarafındayım. Sizler ne düşünürdünüz böyle bir durumda ?

Alıntı Originally Posted by urgent Yazıyı Oku
    Saygıdeğer forumdaşlar;

Sizlerin değerli bilgilerine ihtiyaç duyduğum bir konu var. 3.5 milyona satımın son aşamasında olduğum müstakil bir evim var. Evin belediyedeki rayiç bedeli 350bin TL görünüyor. 20 yıllık bir ev. Satın alacak kişi kredi kullanmayacak. 1 milyondan fazla satış göstermeyelim 40k tapu harcı çıkıyor diye istekte bulundu ben evin değerinin tamamını gösterelim 40k bende harca katkıda bulunayım diye teklif ettim fakat kendisi yanaşmadı çünkü 100k bana harç bedeli kalıyor diyor.

Ben paramın hepsini finansal piyasalarda değerlendireceğim için resmi olarak üzerime geçmesi tarafındayım. Sizler ne düşünürdünüz böyle bir durumda ?
    2 mmilyon gösterin 40.000 e fitseniz daha rahat hareket edersiniz
    hemde az vergi kaçırmış olursunuz
    akıl verenede bak demesin kimse
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 766/1312 İlkİlk ... 2666667167567647657667677687768168661266 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz