2,5 milyon lira 100 TL lik banknot ile kabaca 20-25 Kg, 200 lük bankbot ile 10-12 kg edebilir.
>>>>>>>>>
https://www.patronlardunyasi.com/hab...-edildi/270825
Mecidiyeköy'de bankadan çuval dolu parayı çaldılar: 2.5 saat sonra fark edildi
İstanbul Şişli'de bankaya müşteri gibi giren iki kişi, banko arkasına bırakılmış, içinde yaklaşık 2.5 milyon lira değerinde döviz ve Türk Lirası bulunduğu iddia edilen çuvalı çalarak kaçtı.
....
Hırsızlık bir buçuk saat sonra fark edildi
Banka çalışanları ve müşterilerin gözü önünde gerçekleşen hırsızlık, yaklaşık 1,5 saat sonra, bir personelin, çuvalı almak için banko arkasına geçmesiyle fark edildi.
...
Polis, güvenlik kameralarının yardımıyla eşkalleri tespit edilen iki şüphelinin yakalanması için çalışmalara başladı.
Yapılan incelemelerde, çuvalı alan şüphelinin yerde sürünüp alt boşluktan bankoların olduğu bölüme geçtiği anlaşıldı.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
yarınki seans hakkında teknikci üstadlarımızdan yorum alabilir miyiz ?
var mıdır kritik bir seviye (tabiki ihtimal olarak )
bir kesişme ? uzakdan süzme ?
atılan destek ? kol kanat germe?
yada direnç köstek ? çok fazla beklemesek .
anektarı bırakabilceğimiz bir kritik seviye
kapıda bekleyen vale ?
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Paranın ağırlığı ile ilgili bugün birşey öğrendim. Kızım kumbarada bozuk para biriktirmişti. Simitçiye götürdüm. 375 tane 1 lik idi sayarsın sonra gelir alırım dedim. Gerek yok abi dedi. Tartıya koydu ve 375 tl mi dedi. Böylelikle çok sayıda 1 tl yi saymadan tartarak kaç adet olduğunun tespit edilebildiğini öğrendim
bir halt olacağı yok.
Credit Suisse -%19 dan işlem görüyo şu an...
sn dva glaza dostumuz varken mahallede asayiş berkemal.Kaçarı yok kötü adamların.
Hafiye gibisiniz .Tedbirsizlik ve ijmal de var ama kasıt bile olabilir dediğiniz gibi.
Geçen de haber okumuştum.komşuları misafirliğe çağırıyorlar evlerini soydurtuyorlar.Neyseki yakalanmışlar.
Dünyanın çivisi çıktı .Diyecek kelime bulamıyorum.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Yer İmleri