2,5 milyon lira 100 TL lik banknot ile kabaca 20-25 Kg, 200 lük bankbot ile 10-12 kg edebilir.
>>>>>>>>>
https://www.patronlardunyasi.com/hab...-edildi/270825
Mecidiyeköy'de bankadan çuval dolu parayý çaldýlar: 2.5 saat sonra fark edildi
Ýstanbul Þiþli'de bankaya müþteri gibi giren iki kiþi, banko arkasýna býrakýlmýþ, içinde yaklaþýk 2.5 milyon lira deðerinde döviz ve Türk Lirasý bulunduðu iddia edilen çuvalý çalarak kaçtý.
....
Hýrsýzlýk bir buçuk saat sonra fark edildi
Banka çalýþanlarý ve müþterilerin gözü önünde gerçekleþen hýrsýzlýk, yaklaþýk 1,5 saat sonra, bir personelin, çuvalý almak için banko arkasýna geçmesiyle fark edildi.
...
Polis, güvenlik kameralarýnýn yardýmýyla eþkalleri tespit edilen iki þüphelinin yakalanmasý için çalýþmalara baþladý.
Yapýlan incelemelerde, çuvalý alan þüphelinin yerde sürünüp alt boþluktan bankolarýn olduðu bölüme geçtiði anlaþýldý.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
yarýnki seans hakkýnda teknikci üstadlarýmýzdan yorum alabilir miyiz ?
var mýdýr kritik bir seviye (tabiki ihtimal olarak )
bir kesiþme ? uzakdan süzme ?
atýlan destek ? kol kanat germe?
yada direnç köstek ? çok fazla beklemesek .
anektarý býrakabilceðimiz bir kritik seviye
kapýda bekleyen vale ?
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Paranýn aðýrlýðý ile ilgili bugün birþey öðrendim. Kýzým kumbarada bozuk para biriktirmiþti. Simitçiye götürdüm. 375 tane 1 lik idi sayarsýn sonra gelir alýrým dedim. Gerek yok abi dedi. Tartýya koydu ve 375 tl mi dedi. Böylelikle çok sayýda 1 tl yi saymadan tartarak kaç adet olduðunun tespit edilebildiðini öðrendim
bir halt olacaðý yok.
Credit Suisse -%19 dan iþlem görüyo þu an...
sn dva glaza dostumuz varken mahallede asayiþ berkemal.Kaçarý yok kötü adamlarýn.
Hafiye gibisiniz .Tedbirsizlik ve ijmal de var ama kasýt bile olabilir dediðiniz gibi.
Geçen de haber okumuþtum.komþularý misafirliðe çaðýrýyorlar evlerini soydurtuyorlar.Neyseki yakalanmýþlar.
Dünyanýn çivisi çýktý .Diyecek kelime bulamýyorum.
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Yer Ýmleri