bu videolara inanan varmi hakkaten?
https://twitter.com/aykiricomtr/stat...45731856257024
120 Aylık veya 10 yıllık 1 milyon gaymenin % 1 fayizlen ödemesi ~ 13.600 gayme, TOGG bir yerlerine girer.
Göze girmek isteyen zenginler, mütayitler, belediyeler ve kamu kuruluşları alır, normal vatandaş 10-15 sene sonrası hurdasina biner.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Akp / Mahir Ünal : Bugün itibarıyla Grup Başkan Vekilliği görevimden affımı talep ettim. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a bugüne kadar şahsıma duyduğu güven ve verdiği sorumluluklar için müteşekkirim. Kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Altının onsu 3.kez 1630 dolarlara doğru yaklaşıyor.
Eğerki 1600 doları bu sefer görebilirse KKM den çıkanlar için altın alternatif yatay geçiş yapılabilecek bir değerli metal olabilir.
Altının daha aşağıları gitmesi durumunda mesela 1500 dolarlar KKM den çözülmeleri artırabilir.
Ekim ayı altın ithalat rakamı bakalım Eylül ayının üzerinde de gelecek mi?
KKM için en büyük risk şu sıralarda Altının fiyatının daha aşağılara gitmesi halinde gelebilecek gözüküyor.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
İskontolu satış nedir. Kim iskontolu dolar alır biz neden iskontodan faydalanamıyoruz. Tarım kredide bile iskonto kalmaamış oradanda bişey alamıyoruz.
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri