evet dostum yılların acısını çıkaracak...yıllarca yatırımcıların bilinç altına kötü hisse olarak kazındı...o yüzden de çoğu kişi bu ön yargısı yüzünden teknosayı tanımak bile istemeyecektir...tanımak istemeyince de gerçek potansiyelinin farkına çok geç varacak..buda hisseye ky nın damlamasını geciktirecek...buda teknosanın daha uzun yol almasına neden olacak...gerçek anlamda tanınması belki de fiyat çok çok yukarılara geldiğinde olacak..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Hala; melek misin şeytan mısın çözemedim ama (Gedza daki tavırlarından ötürü), bugün seni kutsamazsam, taş olurum taş..
Erol Taş..
Teşekkürler keko can....
dostum bakma sen elhemdüllilah her zaman melektik..ama gedzadaki bazı şeytanlar yüzünden bizde zaman zaman şeytan gibi görünmüş olabiliriz..aldığını biliyordum...umuyorum ki teknosayı %5-10 a değişmedin...görüyorsun sadece iki ayda %100 lük prim yaptı...bu henüz yolun da başı sayılır...ileriki aylarda daha da güzel hareketler göreceğimiz tahmin ediyorum...
ben tüm ortaklara başarılar diliyorum...
not: mayanızı göle atarak israf etmeyiniz..çünkü ALLAH israf edenleri sevmez...aklınızı kullanın...gördüğünüz ve bildiğiniz süte mayayı atın..ona buna dua etmeyin...sadece ALLAH a şükür edin...size her türlü nimeti verene...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Teknosanın speğine burdan selam olsun gereğini yapıyor hakkını veriyor her tahtanın böyle speği olsa keşke dedirtiyor) Şirkette hakkını veriyor tabi .ytd
Bofa nın her dönüşü böyle oluyor. Alımları 1 milyon lot a yaklaştı muhtemelen gün sonu geçecek. Zaten takasta minimum lara inmişti..
Yer İmleri