Sayfa 82/132 İlkİlk ... 3272808182838492 ... SonSon
Arama sonucu : 1052 madde; 649 - 656 arası.

Konu: TEZOL - Europap Tezol Kağıt Sanayi A.Ş.

1. düzeltme tamam yola devam herhalde...konka nın güzel bilançosunun da rüzgarı var belki de darısı başımıza
    Tokezlemeyen halim olmaz, tecrübe edinmeyen hakim olmaz. Hadis-i Şerif.

2. hadi 20 üstüne atın bilanço öyle gelsin. halka arz sürecindeki ve sonraki 3-5 günü okudum epey heyecanlı olmuş süreç. yüzde 50 ihracat 50 iç pazar satışı durumuna geldik demişti geçen patronu. bakalım ne kadar satış yapıldı göreceğiz. navlun fiyatları da epey düşmüştü gerçi türkiyeden her yere ne kadar düştü bilemem ama çin için mesela çok düşük navlun fiyatları var ihracat için..

3. bianço gelecek mi bugün bakalım 20 yi zorluyoruz ama üstün de kapatacakmıyız..

4. manidar en yüksek 19,99 görüldü

5.  Alıntı Originally Posted by aslanbey Yazıyı Oku
    bianço gelecek mi bugün bakalım 20 yi zorluyoruz ama üstün de kapatacakmıyız..
    Bilanço genelde son gün veya bir önceki gün gelir. Bilanço öncesi vergi dairesine gönderdiği rapor düşer kapa sonra da bu rapordaki kardan yaklaşık %25 daha az olacak şekilde spk ya gönderdiği bilanço gelir.Artik öğrendik ne zaman gelecek.
    Son gün 9 kasım olarak biliyorum bu hesaba göre 8 kasım gelebilir tabi kesin olmamakla birlikte.

6. hayırlısı bakalım.. bilançoya kadar zaman var biraz daha....daha yukarlarda karşılarız inşallah

Alıntı Originally Posted by Temettü Bükücü Yazıyı Oku
    Bilanço genelde son gün veya bir önceki gün gelir. Bilanço öncesi vergi dairesine gönderdiği rapor düşer kapa sonra da bu rapordaki kardan yaklaşık %25 daha az olacak şekilde spk ya gönderdiği bilanço gelir.Artik öğrendik ne zaman gelecek.
    Son gün 9 kasım olarak biliyorum bu hesaba göre 8 kasım gelebilir tabi kesin olmamakla birlikte.
    Blanço pzts gelecek.
    Bu sefer spk ya bildirilen rakamın %25 kadar aşağısında gelmeyeceğini düşünüyorum.Bakalım...

8. güzel bir başlangıç oldu......bilançoya kadar devam inşallah

Sayfa 82/132 İlkİlk ... 3272808182838492 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •