Sayfa 241/1001 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1. Arkadaşlar bence EYT de çıkar emekliye asgarî ücretliye 6 aylık enflasyonun 10 puan üzerinde zam da yaparlar dolar da 20 olur. Önemli olan seçimden sonra ne olacak yeni hükümet bu zararları nasıl kapatacak.
    Herkes borsa iyi diyor ama zurnanın zırt dediği yere geliyoruz. 4200 ve üstü kapatacak mı. Eğer kapatırsa RALLİ BAŞLAR.

2. 4200 dememe sebeb dolar karşılığı 225 dolara tekabül ediyor. Ayrıca muhalefetin seçimi kazanacağı da kesin değil

3.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bence EYT de çıkar emekliye asgarî ücretliye 6 aylık enflasyonun 10 puan üzerinde zam da yaparlar dolar da 20 olur. Önemli olan seçimden sonra ne olacak yeni hükümet bu zararları nasıl kapatacak.
    Herkes borsa iyi diyor ama zurnanın zırt dediği yere geliyoruz. 4200 ve üstü kapatacak mı. Eğer kapatırsa RALLİ BAŞLAR.
    Ankara da melih Gökçek ten Sonra gelen yönetim halen eski yönetimin borcunu ödüyor. Ödemekten hizmet edemiyor. Genel seçimde öyle olur ama mevcut başkan değişmez

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    https://sedena.com.tr/product/tas-sabun-hamam/
    Ben bunu kullanıyorum geçen sene 22 den 10 paket almıştım. Şimdi almak sıkar 76 tl olmuş kalıbı.
    Teyemmümle geçiştireceğiz
    Abdesti oluyorsa banyosuda olur vücuda süreriz taşı toprağı

Dün kıza internetten şampuann söyledim en ucuz 206 tl idi 390 ml si
    4 lü hacı şakir 76 tl. Firmalarda işi çaktı yüksek fiyata devam. Yabancı alıyor diye herşey pahalı oldu. Ülkenin en güzel mahsullerini görme şansın yok adamlar tarlaları kapamış mahsul olduğu gibi ihraç oluyor. Sende pazarda 10 tur at iyi ürün bulacam diye. Tır tır yük yurtdılına giderken içerdede yabancılar birsürü şey alırken kim malını ucuza satar. Ucuza satılan tek şey ülkemin nimetleri

Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

5.  Alıntı Originally Posted by ozgur cocuk Yazıyı Oku
    4 lü hacı şakir 76 tl. Firmalarda işi çaktı yüksek fiyata devam. Yabancı alıyor diye herşey pahalı oldu. Ülkenin en güzel mahsullerini görme şansın yok adamlar tarlaları kapamış mahsul olduğu gibi ihraç oluyor. Sende pazarda 10 tur at iyi ürün bulacam diye. Tır tır yük yurtdılına giderken içerdede yabancılar birsürü şey alırken kim malını ucuza satar. Ucuza satılan tek şey ülkemin nimetleri

Tespitin doğru....

Çin Modeli böyle bir şey...

Çok üre...

Çok ihraç mal üret...

Çok ithal mal tüket...

Halkın ucuz işgücü, ülken gelişmişlerin pazarı olsun.

Çin in kırsalında da büyük yoksulluk vardır.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6. https://www.patronlardunyasi.com/hab...7-artti/271117

Hani enflasyon düşünce karla-zarar arasında ince çizgideler miş ya..

7. Butterfly Chocolate Galataport

Geleneksel türk çayı 63 TL

Fıstıkta fışkırtmış heryere
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 241/1001 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz