4 bin olduk sayılır. sadece 5-6 şirketin 9 aylıkları bile oraya değmeye yetebilir.
acaba bu sene içinde 5 bin görülür mü? seneye mi sarkar?
üniversitede kardemirde yönetim kurulu başkanlığı yapmış bir profesör " yılda 1 ton çelik üretmek için 1 milyar dolarlık bir şirket gerekir" demişti.
kabaca erdemir 10 milyon ton, kardemir 2,5 milyon ton üretiyor. olması gereken hedef fiyatları siz hesaplayın
2 eylül günü yazmışım. bunu bir de gundwane yazdı. başka yok. zaten kimse ciddiye almadı.
şimdi arkadaşlar "burası viop forumu 2 eylül nire, 7 kasım nire" ayaklarına girmeye hiiç gerek yok. onları geçin.
işinize gelince gayet dilinize doluyorsunuz. az bir farklı görüş olsa bel altı hakaret edenlere sadece acıyorum. tavsiyem bir daha yapmayın. acınacak durumlara düşersiniz.
ekim vade sonu erdemir 36 olur demiştim. 7 gün gecikmeyle oldu.
neyse arkadaşlar asıl konuya gelelim.
bugün çok çalıştım. illegal işler yaptım.
eşşeşüeyted pires muhaberatı çalışanı hamza sütbıyıkın sarı basın kartını alarak erdemir palasının ofisine gittim. kendisiyle rüportaj yapma şerefine nail oldum.
cem yılmazın da dediği gibi "siz özel hayatınızda benden hıyar diye mi bahsediyorsunuz" şeklindeki sualini cevaplamaya çalışırken gözüme ofisin köşesinde o meşhur öz hakiki haydar TM levyesi takıldı.
erdemir palası "haa o mu? onunla şuurlarına şuurlarına ama yavaş ama hızlı vuracam, bildiğini sandıkları şeyleri bile unutacaklar, istersen bak" dedi. " "1,65 dolardan beri cent cent grafik saydılar, zopa yemekten yorulmadılar sıra bende" dedi.
ben de baktım tabii. palayla zıtlaşmak olmaz. aynen duyduğum gibi "öz hakiki haydar TM" yazıyor üstünde. bir de arkasına bakayım dedim. ne göreyim?
aynen şöyle yazıyor "ah mine'l-aşk"
puhhhaaaahaaneyse yaw
![]()
Yer İmleri