Sayfa 25/499 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
Arama sonucu : 3986 madde; 193 - 200 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. ya şişe yalan söylüyor yada endeks

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    abi ironi yaptık yaw sende
    Hiç sanmıyorum 😊 senin gözün hep başka yerlerde. Bak forum sinek avlıyor, forum bilanço gelince beklentisini aldı sanırım. Çekirdek citlayanlarda vardır elbet. Ytd

ya şişe yalan söylüyor yada endeks
    Niye ki turkisairlenes mı dogru söylüyor? Bizimki salına salına.. ytd

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Hiç sanmıyorum �� senin gözün hep başka yerlerde. Bak forum sinek avlıyor, forum bilanço gelince beklentisini aldı sanırım. Çekirdek citlayanlarda vardır elbet. Ytd
    ben akşam odalarda ballandıra ballandıra olayın abartılmasına kinaye yaptım abi

yalan mı bizde bunun gibi kap dolu hangisinde tavan yaptık

Valla odaları pek okumuyorum arada bir ne var ne yok diye bakarım. Çok efsane olacak şu olacak bu olacak deniliyorsa dediğim doğru. Çünkü piyasada önce iş faaliyet lazım, senin malını satacak ortam lazım. Yoksa bulduğun madeni satacak piyasa koşulları yoksa zaten olmaz. Tonajlari arttır, alıcıyi cogalt zaten gerisi gelir. Gelecek açısından güzel, pandemi sürecine göre güzel ama 2019 ve öncesini kıyaslamak lazım çoğu şeyle, bir önceki seneyi değil.. ytd

Ayrıca tavan yapıp yükselmesindense salına salına yürümesi daha sağlıklı olanı. Tabi onda yük fazla olunca aynı bölgede, o bölgedeki kişilerin dayanma direncini de sınıyor, tavanlarda. Bakıyor inen yok hayde aşağı, bakıyor inen çok hayde yukarı, arada binenler oluyor onlarda arada silkeliyor. Yoksa sinek gibi yapışmış millet nasıl çözecek.. ytd

7.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    ya şişe yalan söylüyor yada endeks
    sanırım endeks yalancıymış

sanırım endeks yalancıymış
    Evet öyle oldu.. Bilançoların aciklanmalarinin yavaş yavaş sonuna geliyoruz. Çoğu artık kendi dinamiklerine göre, olabilir. Ytd

Sayfa 25/499 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •