Sayfa 27/498 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
Arama sonucu : 3979 madde; 209 - 216 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. hepimiz sorsak belki baskı oluştururuz

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    gelmedi abi çok şeffafız maşallah
    Kredi kullanımını okuyunca aklıma direkt sen geldin. Dolar seçimleri sebepli yumusuyor Euro karşında ama dolar mı yumusuyor Euro mu güçleniyor orası belli değil. Son çeyrek Euro tarafını güçlü tutarlar mı bakalım. Petrol ve gaz da yumusatilicak sanki son çeyrek. Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Kredi kullanımını okuyunca aklıma direkt sen geldin. Dolar seçimleri sebepli yumusuyor Euro karşında ama dolar mı yumusuyor Euro mu güçleniyor orası belli değil. Son çeyrek Euro tarafını güçlü tutarlar mı bakalım. Petrol ve gaz da yumusatilicak sanki son çeyrek. Ytd
    bu işin altından birşey çıkacak ama ne bilmiyorum birde telefonla bilgi almaya çalışacağım

bu işin altından birşey çıkacak ama ne bilmiyorum birde telefonla bilgi almaya çalışacağım
    Şu ortamda kredi bulmak kolay değil. Boru değil şişecam olunca veriyorlar demek ki. Sen bugün kredi çeksen arabayı değil evi göstermen lazım ipotek açısından. Gerçi araba fiyatlarıda ev kadar oldu. Hisseler daha onlarin performansina yetişemedi hala. Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Şu ortamda kredi bulmak kolay değil. Boru değil şişecam olunca veriyorlar demek ki. Sen bugün kredi çeksen arabayı değil evi göstermen lazım ipotek açısından. Gerçi araba fiyatlarıda ev kadar oldu. Hisseler daha onlarin performansina yetişemedi hala. Ytd
    abi hisseleri teminat gösterdilerse bu olumlu olur düşüşe izin vermezler sasa gibi

ama adamlar bir açıklama yapmıyor telefonla aradım yine ulaşamadım

6. hareketlere bak ya bitcoine döndü tahta

abi hisseleri teminat gösterdilerse bu olumlu olur düşüşe izin vermezler sasa gibi

ama adamlar bir açıklama yapmıyor telefonla aradım yine ulaşamadım
    Arayıp ulasamamakta iyi birşey olabilir ☺️
    kötü zamanda hallerini hatırlarını sordun mu hiç?
    Yatırımcı dediğin kötü zamanda da arayandir. Herşey iyiyken herkes iyidir, dost dediğin kötü zamanda belli olur. Ytd

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Sidikli Enka bile savaş falan var diye yamulttular bugün gelen bilanço ile totoşu toplayıp tavana koşuyor. Hisseler ederini bulur.
    Bunun içinde 5-6 tane şirket yatıyor, içinde olan şirketler soda 2012 yılından sonra, trkcm ancm 2016 yılından sonra pik yapmaya başladı, 2018 e kadar.. Zamansal ve döngüsel bir şekilde ilerliyor şirketler. Ytd

Alıntı yapmayın silicem..
    O süreçte sodanin paylaşımda trkcm ve ancm vardı. Ellerindeki trkcm ve ancm yanlış hatırlamıyorsam yüzde 15-20 civarı iştirak satışı ile soda halka arzı arttırıp, trkcm ve ancm a nakit yarattılar. Bunların bankası var ve müthiş bir finans yönetimi var. Ne yapacaklarını çok iyi biliyorlar ama biz tahmin edemiyoruz. O dönem trkcm dan ihya olmuştum ama ancm daha iyi performans göstermişti oradan biliyorum.. yaşayan bilir.. ytd

Sayfa 27/498 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •