Sayfa 375/505 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    Malatya fabrika haberi güzel.

Zamanlama çok ilginç

Bilanço ile beraber değilde, hisse düşerken yollasa günaha girer sanıyor))

Öyle yada böyle, bu hissenin defter değeri , reel ankanda piyasanın çok çoookkk altında kaldı bence...

Fabrikanın kabasi incesi bitti. Şimdi imalat yapacak steril özel odalar hazırlanıyor

%100 Türk malı hammadde &enzim üreteceğiz, demiş..

Hep bunu istedik... İnşaallah ülkemiz için çok mükemmel olur bu üretim

Ya nasip
    Yazılacak söylenecek çok şey var ama sabır deyip bekliyorum ben de. Kit satışlarının düşmesini de açıkçası çok anlayamıyorum. Yurtdışı satış imkanları yeterince zorlanmıyor demek ki diye düşünüyorum. Yoksa kit ihtiyacının devam edeceğine inanıyorum dünya genelinde en az 1-2 sene daha. Pandemi bitti gitti diyorlar ama öyle bir durumda yok bence. YTD

Hayırlısı

2. Pandemi artık sona erdi gözüküyor

Şirket, ertelediği ARGE alanlarında yoğunlaşıyor...

Pandeminin her başlaması ve bitmesi , tahtayı fena çalkaliyor.

Gerçek yatırımcının gelmesi için, şirketin gerçek ve kalıcı yatırımlara yönelmesi gerek.

Corona değil başka bir salgın da çıkabilir

Önemli olan, hammadde. Hammadde cepte olsun, endüstriyel enzim cepte dursun. Tek isteğim bu

Şirketin kaderi Corona olmasın

Artık geniş bir ürün yelpazesi şart ve patron bunun farkında ki yaturim yapıyor
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

3. Yüksek oranda borç ödemiş,... Borcun özsermayee oranı %12 seviyesine gerilemiş.. A1 life personel sayısı 3'e düşürülmüş. ARGE harcamamizin %80 i personel maaşı.. insana yatırım en güzel yatırımdır. 8 milyon liraya ulaşmış ARGE giderimiz.

10.5 milyon liralık teçhizat alımı yapılmış. Muhtemelen Malatya fabrikasınada birşeyler alınmış. En güzel zamanda, enflasyon yok iken yapıldı fabrikanın kaba ve ince işleri. 30 milyon ayrıldı inşaat için. Şu anda fabrika inşaatı yaoicaz deseler, 100 milyon lira gerekirdi.

A1 kapital de, İcg de ve A1 life ortağımız Ümit Fırat 'a verdiğimiz büyük paralar var. O paraları tüm borcumuzdan düşsek , 60 milyon lira artıda kalırız halen.
    Global bir krizde yanılmaz bu şirket.. nakit gücü emsallerinden 2 kat fazla

Şirket iyi yönetiliyor ... Masraflar kısılmış, personel azaltılmış, finansal yatırımlar katlamış.

Bu güzel yonetilmenin borsada ki hisseyede yansitilmasini temenni ediyorum.

Yarın bu iki güzel habere pozitif bir tepki vermesini bekliyorum.

Bu cuma bari 10 liranın üzerine at ve orada otur bekle düşecek iyi haberi eyyy hisse
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

4. Senelik izindemisiniz syn kulyutar bayadır yoktun ortalıklarda .

Neysem , konuya gelelim .

Bu adam vizyonsuz dostum , hayal satarak hisse alınmaz , o devir geçti .

Bistte en kötüsü X5 yaptı 2 yılda , hamuduyla kazanan kazandı parasını , buna para baglayıp hayal ile yasamak ciddi psikolojik tedavi gerektirir , aşık olmanında manası yok .

Min 5 sene alıp unutulcak hisse moduna girdi , o olsa bu olsa , öyle olursa , böyle olursa derken , dedik dedik sonu ortada , 2.5 sene evvel 65000 TL yatıranın suan 25000 tl si yok , üstelik enflasyon farkı katarsak suan 10000 TL si bile yok .

Yani suan burdan itibaren bir anda yarın 30 TL olsa gene zarar 50 TL olsa bile görecede kar ama matematik de oda zarar .

Gozumden dustun rtalb efendi , elimdeki lotlarda kalsın bakalım evladiyelik .

5.  Alıntı Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazıyı Oku
    Senelik izindemisiniz syn kulyutar bayadır yoktun ortalıklarda .

Neysem , konuya gelelim .

Bu adam vizyonsuz dostum , hayal satarak hisse alınmaz , o devir geçti .

Bistte en kötüsü X5 yaptı 2 yılda , hamuduyla kazanan kazandı parasını , buna para baglayıp hayal ile yasamak ciddi psikolojik tedavi gerektirir , aşık olmanında manası yok .

Min 5 sene alıp unutulcak hisse moduna girdi , o olsa bu olsa , öyle olursa , böyle olursa derken , dedik dedik sonu ortada , 2.5 sene evvel 65000 TL yatıranın suan 25000 tl si yok , üstelik enflasyon farkı katarsak suan 10000 TL si bile yok .

Yani suan burdan itibaren bir anda yarın 30 TL olsa gene zarar 50 TL olsa bile görecede kar ama matematik de oda zarar .

Gozumden dustun rtalb efendi , elimdeki lotlarda kalsın bakalım evladiyelik .
    105 TL hedefim... Oraya gelir mi gelmez mi bilemem.

Bekleme sürem;

Bilanço böyle geldiği sürece beklerim .

6. A1 Capitalin tapusu RTA nın elinde. Halka arz olunca nakit girişi olacak A1 daha yüksek bir sermaye ile piyasada oynayabilecek. RTA'nın da bu sayede geliri piyasa değeri artacak. Bir de enzim işine giriyorum derse, kimse tutamaz RTA'yı. Şuan ölü fiyatına gidiyor. Gülerin amiral gemisi RTA'dır. İnancım bu yönde. Çok daha iyi yerlere gelicek. THY 7 TL'ye kadar düştü. Kimse yüzüne bile bakmıyordu. GARAN 6 TL'de işlem gördü. Bugüne değil, yarına bakmak lazım. Sabrı olana, vakti olana Murat Güler cevabını verecektir. 3 yıl oldu neredeyse. Buradayım. İnancım tam. Murat Güler A1'in halka arzını geciktirerek, şirketin bedavaya gitmesinin önüne geçti. Hergün küfür ediyorlardı. Bükemediğin eli ö pe cek sin aga.! Düşüncelerim beni bağlar. Siz bilirsiniz. Herkes kendi yolunu kendi çizer. RTA'yı bedavaya satacak değiller. İlla bir hesapları vardır, bekleyip göreceğiz. Yatırım tavsiyesi değildir.!

7. RTA'nın şuanki fiyatı 9.30 TL.

8. GLRYH 5.19 TL'dir.

Sayfa 375/505 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •