Sayfa 564/925 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon
Arama sonucu : 7395 madde; 4,505 - 4,512 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Teşekkürler sayın Usta. Güzel haber

Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asl yatırım tavsiyesi olamaz....
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

2. bilanco sonrasi satan satti. Duzeltmesini yaptı. Bu endekste guclu durdu. Yavas yavas yılsonu beklentisini almak dilegiyle.sonrasi otoban olsun.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

3. Hedef nedir?

4.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Hedef nedir?
    Arkadaşlarım böyle sorarlar hedef nedir diye. Ben de hep üç haneliler derdim. Gülerlerdi. Şimdi çok yaklaştı. Şu anki hedefimi söylesem sanırım siz de gülersiniz Sn.Yıldız Tozu.😊

5.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Hedef nedir?
    Sayın Yıldız Tozu, buyurun gelin katılın aramıza paylaşalım hedefimizi. Çok özlettiniz kendinizi. Hazır düzeltmesini de tamamlamışken..[emoji56]

Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asl yatırım tavsiyesi olamaz....
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

6. Fiyat olarak benimde aklimda var birseyler ama... Muhim olan vizyon. Nedir bu airketin8n vizyonu hedefi... Pam sektorunde ilk 5 te olmak mi yoksa 1 milyar kar etmekmi?

Ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Sen gulmeye devam et bilmis efendi!!
    Sn. Usta arkadaş bu gönderiyi ne zaman atmış ben bu gönderiye ulaşamadım yazıp silmediyse çok eski bir gönderiyi neden alıntıladınız merak ettim?

8. Tavanimiz hayirli olsun.

Isler iyi giderken insanin icinden kimseye satasmak gelmiyor

Sayfa 564/925 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •