Sayfa 59/359 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon
Arama sonucu : 2872 madde; 465 - 472 arası.

Konu: Dev'ayna Masalları

1. Gün içinde bir ara ucuz diye MEPET aldım, sonra Galip'in kağıtlarına bulaşmama konusundaki hafıza düzeltmesi gereği bir miktar kâr ile geri devrettim. Zaten Galip'in hiç bir şirketinin hiç bir bilançosuna da güvenmiyorum işin açıkçası.
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

2. Sayın deva teşekkürler paylaşımlarınız için, portföyde güncelleme dönemlerimde yararlanıyorum paylaşımlarınızdan. Saygılar.

3.  Alıntı Originally Posted by İndeks Yazıyı Oku
    Sayın deva teşekkürler paylaşımlarınız için, portföyde güncelleme dönemlerimde yararlanıyorum paylaşımlarınızdan. Saygılar.
    Faydamız dokunduysa ne mutlu.
    Clausewitz

4. Hafta sonu kendim için 10 hisselik bir model portföy örneği oluşturacağım ve burada paylaşacağım, filtreleme ve seçim mantığıyla beraber. Her bilanço dönemi bu tip çalışmalar yaparak burada paylaşıp fikir alışverişinde bulunmak hem benim hem de mesajları takip eden arkadaşların faydasına olabilir diye düşünüyorum. Katkıda bulunmak isteyen her arkadaşa bu sayfa açıktır. Dün bilançoların tamamına yakını yayınlandığı için dün gece başlamıştım çalışmaya, bugün devam ediyorum.
    Clausewitz

5. Emeğinizi burdaki insanlarla paylaştığınız için teşekkürler 🙏🏼 Analizlerinizi, mevcut durumlara olan yaklaşımınıZı ve öngörülerinizi ilgiyle ve saygıyla takip ediyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
    Hafta sonu kendim için 10 hisselik bir model portföy örneği oluşturacağım ve burada paylaşacağım, filtreleme ve seçim mantığıyla beraber. Her bilanço dönemi bu tip çalışmalar yaparak burada paylaşıp fikir alışverişinde bulunmak hem benim hem de mesajları takip eden arkadaşların faydasına olabilir diye düşünüyorum. Katkıda bulunmak isteyen her arkadaşa bu sayfa açıktır. Dün bilançoların tamamına yakını yayınlandığı için dün gece başlamıştım çalışmaya, bugün devam ediyorum.
    4 gözle bekliyor olacağım

7. 10.82 TL ortalama ile portföyüme KERVT'i de eklemiş bulunuyorum. TUK'AŞK' ile KERVT arası yaşadığım gitgeller sonucu kararı KERVT'ten yana kullandım. Bunda temel 2 sebep var: Birincisi rasyolarda son çeyrekte baz etkisi ile geçen yıl son çeyrek zarar yazdığı için bu sene KERVT'de durumu olduğundan daha iyi gösterecek. İkincisi TUK'AŞK' ortaklarından Cengiz Okullu'nun yüklü miktar lotu borsada satılabilir tipe döndürmüş olmasının bir yerden sonra yatırımcı üzerinde negatif baskı oluşturabileceğini düşünüyor olmam. Buna rağmen TUKAS temel olarak yatırım yapmaya KERVT'ten daha uygun normal şartlar dahilinde durumu değerlendirebilseydik.

Sadece ucuz olduğu için bilançosunu beğenmediğim PNSUT almaya elim varmadı işin açıkçası. (Birkaç günlüğüne portföyde tutup cüz'i bir kârla vedalaştım PNSUT ile. Alım sebebim sadece değerleme rasyoları açısından Gıda ve İçecek sektörüne göre ucuz olması ve bilançolar tamamlanana kadar aşırı nakitte beklememe güdüsü idi.)
    Son düzenleme : deva-i dert; 11-11-2022 saat: 16:35.
    Clausewitz

8. An itibariyle hisse senedi portföyüm BNTAS, KERVT, KONKA, MERCN, ODAS VE YATAS'tan olusuyor. ODAS ağırlığı diğerlerinden daha fazla, bir süre sonra ağırlıkları eşitleyeceğim. Toplamda 10 parçalı bir portföy ile yola çıkmayı umuyorum 4Ç bilançolara kadar.
    Clausewitz

Sayfa 59/359 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •