Sayfa 545/993 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 4,353 - 4,360 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    10 kasımda Niyazi oluyordum ama Allahin sevdiği kuluymuşum ki kırık çıkık olmadı birkaç morlukla atlattım ama otobüs şöförü için şikayet kaydı açtım ne olur ne olmaz diye ama birşey çıkmadı ama acil doktoru enteresan 1 hafta dinlen diyor ama rapor yazmıyor
    Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
    Şoför kaynaklı bir kaza geçirdiniz anladığım kadarıyla.
    Rapor verilmez alınır. Çalışacak durumda değilim rapor istiyorum demeniz gerekirdi.
    Haaa rapor alan birisi olduğumdan değil, bağlı çalışanların aldıkları raporlardan biliyorum.
    Çoğu kişi ota boka rapor alıyor ki sizin durunda rapor gerekliymiş.
    Son düzenleme : EGEDUK; 11-11-2022 saat: 08:46.

Geçmiş olsun , bazı dokturlar rapor vermiyorlar sebebini bilemiyorum.
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    10 kasımda Niyazi oluyordum ama Allahin sevdiği kuluymuşum ki kırık çıkık olmadı birkaç morlukla atlattım ama otobüs şöförü için şikayet kaydı açtım ne olur ne olmaz diye ama birşey çıkmadı ama acil doktoru enteresan 1 hafta dinlen diyor ama rapor yazmıyor
    SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Dolarda yeni Taktik akşam sat sabah topla olmuş galiba…

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Avukat Tugay Bek, tutuklanan Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar ile görüştü. Kolivar tutuklanmasına ilişkin "Kimse korkmasın, söyleyeceğini söylesin. Silivri soğuk diyorlar ama hiç soğuk değil.

https://www.birgun.net/haber/cihan-k...k-degil-409577

Silivri soğuk diyolardı ya la, bu haber iyi olmamış evde kombisi yanmayan silivri'ye gitmek ister

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    1 kğ kaşar 10 kilo sütten çıkar. Kaşar alırken gerçekmi değil mi diye düşünmenize gerek yok. kilosu130 tl den aşağı satılan her kaşar kesinlikle çakma kaşardır.
    https://www.ntv.com.tr/yasam/hapis-c...aUGbOqIP9sBdcA

"13 YAŞINDA GİBİ DURMUYORDU"

Esra Ersoy da sosyal medyadan dün yaptığı açıklamayla kendini savundu. Ersoy, "Bunu siz de biliyorsunuzdur ki peşimde dolu erkek varken 13 yaşında çocuğu ne yapayım ben Allah aşkına! Ayrıca 13 yaşındaymış gibi de durmuyordu, iri yarı, boyu benden uzundu falan" sözleriyle dikkat çekti.

Kombi dediniz de;

Havalar bu sene geç soğudu. Kombi faturaları şu an gündemde yok.
    Kasım sonundan itibaren doğal gaz faturaları ile ilgili haberleri görmeye başlarız.

Ana haber bülteninde Ana haber bülteninde

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kombi dediniz de;

Havalar bu sene geç soğudu. Kombi faturaları şu an gündemde yok.
    Kasım sonundan itibaren doğal gaz faturaları ile ilgili haberleri görmeye başlarız.

Ana haber bülteninde Ana haber bülteninde
    Ankara için söyleyim. Hafif bir actık 10 günde 450 tl geldi. Kışın 2000 garanti.

Euro/TL 19,0112

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 545/993 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •