Sayfa 307/426 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon
Arama sonucu : 3407 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1. Su piyasada 6 aydir mecbur surdu yukari.
    Bist kadar gitti gitmedi aslinda hicbir haberini fiyatlamadi ne bilanco ne bedelsiz ne temettu.
    Insan olsa suan 25TL de ekran izliyoduk.
    Adam elinde tutan 2 haneli gormesin fiyati diye bedelsiz yapti belkide oyle sapik bu) (şaka)

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by memo Yazıyı Oku
    Su piyasada 6 aydir mecbur surdu yukari.
    Bist kadar gitti gitmedi aslinda hicbir haberini fiyatlamadi ne bilanco ne bedelsiz ne temettu.
    Insan olsa suan 25TL de ekran izliyoduk.
    Adam elinde tutan 2 haneli gormesin fiyati diye bedelsiz yapti belkide oyle sapik bu) (şaka)

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hakkını yemeyelim kankim güccük Durgut'cuğumun 25 Krş temettü verdi Şimdi de %122,22222 bedelsiz hisse koyuyor cebimize bölünmüş haliyle de çift haneli olmasın da 9.xx lere müsade etsin yeter.
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

3. Benim için bedelsiz önemli değildi . Bilanço beklenti dahikonda 924 geldi 4. Daha iyi olacak . Haber akışı lazım .yeni iş sahası veya Silopi. Bu bölünme sonrası mutlaka olmalı yoksa gıdım gıdım salar kendini . Turgut çok ketum . Hakan dan beklentim büyük .

4. Bugün tavan 7.21 kapatırsa sanırım pztesi 3.24 bölünmüş fiyatla başlıyoruz güne.Yoksa kapanış 6.84 ise 3.08,6.89 ise 3.10,7.00 ise 3.15 ve 7.20 ise 3.24 e tekabül ediyor.
    .
    Haydi rastgele
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

5. Tez zamanda bitse kurtulsak şu zaman kayni olayndan . Bize haber akışı lazım
    Taşımacılık endeksi
    Silopi
    Yeni varlik alımı
    Ortaklık çok düşük ihtimal

6. Bir sefer de endeksi sallaması disini kiracam yahu

7. bir beklentısı olmyan gsd denızcılık zırveye yakın kaparken gsdho 79 kapatıt üçün beşini yapmam ama yıne yanı seyı soyleyecegım . bu tahtada cok oyuncu var . fazlalık leş lotları turgut veya avanesi toplamalı kı tahta uc bes 1-2 mılyonluk lara kalmasın .

8. 6.79/2.2222222=3.0555 TL vatana millete hayırlı olsun.

Sayfa 307/426 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •