Sayfa 292/1001 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    Twitter da verilen örneğe göre.
    1980 doğumlu biri
    1998 yılında SGK başlangıcıyla
    9000 prim günü ve
    25 yıl sigorta şartı ile
    43 yaşında 2023 yılında emekli olabiliyorsa.

o zaman akla gelen ilk soru anayasal eşitlik ilkesi ne olacak.
    erken yaşta emekliliğe tamamen karşıyım. Eşitlik ilkesi esas alınmalı. Hak kaybı olan varsa giderilmeli.
    Biz 60 yaşında emekli olacaklar peki ne olacak Bu ülkenin bu kafayla adam olması zor.

Son söz
    "Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar" Mustafa Kemal ATATÜRK
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

2.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    erken yaşta emekliliğe tamamen karşıyım. Eşitlik ilkesi esas alınmalı. Hak kaybı olan varsa giderilmeli.
    Biz 60 yaşında emekli olacaklar peki ne olacak Bu ülkenin bu kafayla adam olması zor.

Son söz
    "Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar" Mustafa Kemal ATATÜRK
    60 yaşında emekli olacaklara en az 3 çocuk tavsiye ediyorum. yoksa japonya gibi olacağız.

Japonya emeklilik yaşı: Emeklilik yaşının 65 olduğu Japonya’da şirketlere bu oranı kurumsal olarak 70 yaşına kadar uzatma noktasında imkân tanınıyor.

https://www.allianz.com.tr/tr_TR/sen...plication-form

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    60 yaşında emekli olacaklara en az 3 çocuk tavsiye ediyorum. yoksa japonya gibi olacağız.

Japonya emeklilik yaşı: Emeklilik yaşının 65 olduğu Japonya’da şirketlere bu oranı kurumsal olarak 70 yaşına kadar uzatma noktasında imkân tanınıyor.

https://www.allianz.com.tr/tr_TR/sen...plication-form

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    TR de orta yaş grubuna kimse iş vermez...Adam ne yapsın açlıktan mı ölsün..Ya da AKP nin muhtarlıklara gönderdiği sadakaya muhtaç olup kişiliğini mi yitirsin...

Sermaye sahipleri Suriye den gelen insanları ucuz iş gücü gördü ve onları sisteme dahil etmek için AKP ile birlikte hareket ettiler.Şimdi yerelde orta yaş değil genç insanlara bile iş yok...Pastayı kayıt dışı ucuz iş gücü kaptı...Patronların keyfi yerinde , kayıt dışı ülkeye giren yabancınında keyfi yerinde , keyfi ekmeği elinden alınan kesim gençlerimiz ve orta yaş grubu...

Umarım seçimde bu durumu görerek oy veriler , aslında pek ümidim yok ama neyse ..........

4. Yahu erken emeklilik isteyenler ve destek olanlar reisci nin hasıdır.

Suriyeli isteyen bunlardır.

Sadaka isteyen bunlardır.

Turk gençleri gitsin yurt dışında sürünsün bize de suriyeli baksın diyen bunlardır.

Bakmayın yalandan muhalif göründüklerine. Seçim sonucu belli. Bunlar reisle bir olur %70 alır geçer herkesin keyfi yerinde tr de bakmayın anlamak 35 senemi aldı ama çok iyi anladım kimsenin yalandan muhalif filan olduğuna bakmayın işler tıkırında keyifler yerinde. Bi biz saf gibi çalışmışız kendi salaklığıma yanarım.

Kendi çocuğunun geleceğini mahkum eden adamlar ülkeyi mi kurtaracak geçin yahu
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    TR de orta yaş grubuna kimse iş vermez...Adam ne yapsın açlıktan mı ölsün..Ya da AKP nin muhtarlıklara gönderdiği sadakaya muhtaç olup kişiliğini mi yitirsin...

Sermaye sahipleri Suriye den gelen insanları ucuz iş gücü gördü ve onları sisteme dahil etmek için AKP ile birlikte hareket ettiler.Şimdi yerelde orta yaş değil genç insanlara bile iş yok...Pastayı kayıt dışı ucuz iş gücü kaptı...Patronların keyfi yerinde , kayıt dışı ülkeye giren yabancınında keyfi yerinde , keyfi ekmeği elinden alınan kesim gençlerimiz ve orta yaş grubu...

Umarım seçimde bu durumu görerek oy veriler , aslında pek ümidim yok ama neyse ..........

5. Süt ve süt ürünlerine %25 zam geldi

Pınar süt kutu 20’den 25’e
    Buffa manda sütü (1 litre) , yoğurdu (700gr) 94’ten 125’e
    Gündoğdu ezine 200’den 240’a çıktı

6.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Süt ve süt ürünlerine %25 zam geldi

Ocak asgari ücret zammından sonra olacak olan bu

Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku

Ben strateji değiştim...Sabahları peynir yerine kavurmalı yumurta çocuklara yediriyorum. Kaşarla aynı fiyata kavurma stoklamışım..Bu yıl çocuklar sucuklu ve kavurmalı yumurta ile idare etsinler

Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku

Pınar süt 2 haftadır 24.90 dı zaten
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 292/1001 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız