Sayfa 539/718 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549589639 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 4,305 - 4,312 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    On bin yirmibin lot alınca radara girilen kağıtlardan sonra bunlara girince milyonlarca lotun oluyor. İnsan kendini zengin hissediyor.. Bari adamakıllı yuruse de bir naneye benzese. BIST in triskadan coin i gibi. Kuruş değer de ne rezillik.... Yıllardır hiç mi katmadeger üretmez bu şirketler topluluğu?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    mandradasutvar ''milyon lot olunca insan kendini zengin hissediyor'' Aynen öyle kardeş çok haklısın ancak o bahsettiğin mutluluk bizim gibi 1.30 tl altı ve üstü maliyetliler için değil 0.20 krş maliyetliler içindir..

2.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Dün 86 dan ilave ettik bir miktar, şimdi de 85 yazdık bakalım hayırlısı olsun. Üç hafta önce bir tanıdık genç geldi yanıma. Opel arabası varmış, 210 bine satmış. Araba ihtiyacım yok, illaki borsaya gireceğim dedi ve fikrimi almak istedi. Bende ekranı açtım, borsa çok pahalı dedim ve ihlasların grafiğini gösterdim. Bir bunlar gitmedi hatta çok geriledi dedim. Kalkıp gitti. Bankada yatırım hesabı açmış, ihava almış. 1,1x dan. Dün aynı arabadan alıyorum, hissenin yarısını satarak dedi. Şans buna denir. İlk defa borsaya girmiş. Şimdi sağda solda ihlas türküsü söylüyor... Bizde battık diyoruz... Şeytani bir piyasa.
    0.78 almak varken 0.85 niye çok mu bonkörsünüz güzel kardeşim..

3.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    0.78 almak varken 0.85 niye çok mu bonkörsünüz güzel kardeşim..
    78 çok zor babam 82 bile görmez 78 görsün kademeli 30 ilyon lot bademlerim onu tabki kademeli.

4. Yüzde beş olayına dikkat edin kap a haber falan uğraşırsınız. Bir de ister istemez miço nün yediği küfürlere ortak olursunuz iyi günde kötü günde.
     Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    78 çok zor babam 82 bile görmez 78 görsün kademeli 30 ilyon lot bademlerim onu tabki kademeli.

5. Bunlara 1 TL üstü bende bulasacaktim. 388 ihgzt bedelli paraları epey topladılar 90 kuruşa falan düşürürler o kadar da abartmazlar diyordum şeytanlar korumuş beni bu iblislerden. Galip e lafa ederler ama bunları yanında melaike doğrusu.
     Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    mandradasutvar ''milyon lot olunca insan kendini zengin hissediyor'' Aynen öyle kardeş çok haklısın ancak o bahsettiğin mutluluk bizim gibi 1.30 tl altı ve üstü maliyetliler için değil 0.20 krş maliyetliler içindir..

6. Bae medya almak istiyor bana göre en iyi haber ajansı ıha paha biçilemez bir hazine var burda ama pislik çok..

Buralardan destek alıp güç topladı..Artık yukarı yapmalı... Dipten kalkışlarda adamı döve döve alırlar elinden malı...Hele kuruşlu rakamlarda bol mal alındıysa...Ya kenara çekilip kendimizi unutturucaz, yada bu girdapta sabredemeyip malı kaptırcaz...

[IMG][/IMG]

Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma…Anlatılanları iyi dinle,ama hepsini doğru sanma…

8. 87 deki 2.300 milyon lotu alayım mı bademim..

Sayfa 539/718 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549589639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •