Bademcim hayýrlý cumalar 83 .82 bir milyoncuk paran hazýr emirler girildi ver bademim ver alacaðýz milyonlarca lot oh ne güzel ..
Bademcim hayýrlý cumalar 83 .82 bir milyoncuk paran hazýr emirler girildi ver bademim ver alacaðýz milyonlarca lot oh ne güzel ..
Þu anda derinlikte milyon lotlarinizi göremiyorum 82/83 te
83 te 510 bin
82 de 164 bin varRedmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=mandradasutvar;6184643]Þu anda derinlikte milyon lotlarinizi göremiyorum 82/83 te
83 te 510 bin
82 de 164 bin var
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/
85 de kileri görmüyon galiba kademe kademe öyle yok aktifden 1 lot almam bu bademlerden altta bekliyorum bademcim.
Dün 86 dan ilave ettik bir miktar, þimdi de 85 yazdýk bakalým hayýrlýsý olsun. Üç hafta önce bir tanýdýk genç geldi yanýma. Opel arabasý varmýþ, 210 bine satmýþ. Araba ihtiyacým yok, illaki borsaya gireceðim dedi ve fikrimi almak istedi. Bende ekraný açtým, borsa çok pahalý dedim ve ihlaslarýn grafiðini gösterdim. Bir bunlar gitmedi hatta çok geriledi dedim. Kalkýp gitti. Bankada yatýrým hesabý açmýþ, ihava almýþ. 1,1x dan. Dün ayný arabadan alýyorum, hissenin yarýsýný satarak dedi. Þans buna denir. Ýlk defa borsaya girmiþ. Þimdi saðda solda ihlas türküsü söylüyor... Bizde battýk diyoruz... Þeytani bir piyasa.
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Allah insana Opel þansý versin[emoji3]Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri