ODAS Bugün ki hareketle tekrar siyah kanal üst bandına geldi, üzeri haftalık kapanışlarda pembe kanal izlenebilir.
ODAS Bugün ki hareketle tekrar siyah kanal üst bandına geldi, üzeri haftalık kapanışlarda pembe kanal izlenebilir.
tesekkurler....
Merhaba değerli başlık takipçileri
Bir süredir yoktum öldü demişler. Oysa oy vermeye gitmiştim.
İstanbul Ticaret odası seçimleri vardı bugün. Piyasada yapılan en büyük anket firmalarından daha net bir veri sağlayıcısı olarak düşünüyorum seçim sonuçlarını. Daha önce farklı illerde yapılan seçimlerde ufak ufak beliren ayaklanma tarzındaki değişimlerde yaklaşan genel seçimlerin bir provası gibi değerlendirilebilir diye düşünüyorum. Sadece bir analiz, buna bakarak hareket planı yapmamanızı, ama bu gerçeği de gözönünde bulundurmanız dileğiyle sevgiler, saygılar
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Asma kilit takında tam olsun![]()
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
bu gün itibarıy la 60875 euro oldu portföy
tüm kağıtlarımı sattım ve cuma euro larımı alırım kızımı hayal bile edemeyeceğim paralara yurtdışında okutacağım bana yeter.
2019 da başlayan serüvenimiz burada bitiyor tüm arkadaşlara bol kaznçlar saygılar sevgiler kırdıklarım olduysa affola
bu gün itibarıy la 60875 euro oldu portföy
tüm kağıtlarımı sattım ve cuma euro larımı alırım kızımı hayal bile edemeyeceğim paralara yurtdışında okutacağım bana yeter.
2019 da başlayan serüvenimiz burada bitiyor tüm arkadaşlara bol kaznçlar saygılar sevgiler kırdıklarım olduysa affola
Yer İmleri