Sayfa 135/506 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235 ... SonSon
Arama sonucu : 4041 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: AKENR - Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.

1. Bugün bayağı hisse el değiştirdi. Ortalama maliyeti 5.80 Lira civarı. Yarın mal basarlar mı bilmiyorum ama mal basacak olurlarsa hevesli bir çok alıcı bulacaklar. Uçmuş enerji hisselerini satanlar veya orada treni kaçıranlar Akenerji'ye doluşuyorlar gibi. Bugün alamayanlar yarın için şimdiden 6,44 Lira tavan fiyattan alış giriyorlar...

Ben bakkal hesabı ile 13-15 Lira arası bir şey hedefliyorum ama haftaya mı olur bahara mı olur, şu ortamda bilmek imkansız...
    Dil aslandır, yatar eşikte...

tamam hissenin ederi kesinlikle bu değil ama 50 kuruştan 6liraya geldi , veya yeni girenler için 1.50den 6ya geldi...

simdi önünde 35sent civari direnç gözüküyor. kabaca 6.40tl yani
    yarın da tavan olursa dirence degmiş olacak.

yine deler geçer mi, tavana vurup aşağı mı seker

kac kisinin dokulecegine
    ve
    tahtacinin o andaki haleti ruhiyesine bakar

ama tavan yapip tabana vurursa akşamina brüt takas ya da kredili işlem yasagi tekrar gelir. bu da iyi olmaz.

bugünün araci kurum dagilimini paylasabilecek var mi

4. Bugünün takası... Bank of yola devam demiş...

5. Bu da son 2 haftanın takas analizi... Gavur gardaşlar koleksiyon yapmaya başlamış... Pek gelenin eline verip gönderecek gibi gözükmüyorlar.. Aksine uzun vadeye bakıp, geleni alacak gibi gözüküyorlar..

Yola devam inşallah...

YTD..

Alıntı Originally Posted by anyoranza Yazıyı Oku
    Bugünün takası... Bank of yola devam demiş...
    evet öyle gözüküyor. ama daha önce de 16 milyon topladığı olmuştu, fiyat zerre kipirdamamisti. bu kez farkli , cep2cep istedigi gibi yukseltiyor.

fiyat konusunda hiç bir yorum yapmiyorum

fakat geçen günkü tablonuz kafama takildi.

borç tablosu, balon ödemeler... o tarihe kadar dogalgazin 1500-2000dolar sm3 mertebesinde kalmasi kabuluyle bu ödemelerin yapilacagi... 2024-4ç bilancodan sonra sirket epey duze cikacagi.

2025 yilinda akkuyunun da komple devreye girecegini dusunursek... ges'te ve depolamada zaten muthis bir ivme veya istek var hibritten dolayi.

2025e geldiginde dogalgazin yuzune bakan kalir mi . kalmaz mi. gunde kac saat calisabilir. karbon vergisi o zamana kadar yururluge girer mi

bu konuda bilimsel bir rapor veya tahmin var mi?
    bizde yoktur da belki yabanci bir yayinda bahsi gecmistir

7. Bu yazdıklarına hak veriyorum. Bayağı bir yol geldi. Tahtacı veya yeni mal toplayanlar ne yapacak bilmek imkansız. Silkelerse bu normal olur...

Gerçi ortam da Temmuz Ağustos gibi değil, 230-250M Dolara enerji hissesi olduğunu gören nerden gelmiş bakmadan dalmaya başladı. Bu bakımdan bugün ilginç olacak. Tamam mı devam mı göreceğiz...

Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    tamam hissenin ederi kesinlikle bu değil ama 50 kuruştan 6liraya geldi , veya yeni girenler için 1.50den 6ya geldi...

simdi önünde 35sent civari direnç gözüküyor. kabaca 6.40tl yani
    yarın da tavan olursa dirence degmiş olacak.

yine deler geçer mi, tavana vurup aşağı mı seker

kac kisinin dokulecegine
    ve
    tahtacinin o andaki haleti ruhiyesine bakar

ama tavan yapip tabana vurursa akşamina brüt takas ya da kredili işlem yasagi tekrar gelir. bu da iyi olmaz.

8. Ben takaslara inanmam. Yıllarca takip etmişliğim vardır, hiçbir faydasını görmedim. Değişmesi bir emre bakar. Hesap açmak bedava, virman etmek bedava. 6 ay boyunca toplanıyor gibi gözüken mal ertesi günün sabahı sattığını düşündüğünüz hesaba geri dönmüş olur...

Doğalgazın 2025'de hangi fiyatta olacağı hiç öndemli değil, onu da zaten kimse bilemez. Önemli olan doğalgazın bahara ne olacağı çünkü bu hissede olacak bitecek olan asıl hareket bence bahara kadar olacak. Bahara da Rusya'nın dönüp Avrupa'ya " Sizin stoklar tükendi, alın ucuza gaz. Doldurun depoları." diyeceğini sanmıyorum...

Sayfa 135/506 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •