Sayfa 586/1019 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: Viop XLV

Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Trafik sigortasında sistem değişiyor: İyi sürücüye yüzde 50 indirim, kötü sürücüye yüzde 200 zam.
    Yeni hırsızlık yöntemi iyi sürücü zaten %40 hadarsızlık indirimi alıyordu yani 100 tl yerine 60 tl ödüyordu
    Şimdi 50 tl ödeyecek ama en ufak kazaya karışan 60 tl yerine 300 tl ödeyecek. Eğer maddi hasarda belli bi limitin üstü uygulaması olursa herkesi soyacaklar. Yada millet küçük kazalarda kadom bozulmasın diye cepten ödeyecek.
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    17.11.2022 tarihinden itibaren dayanak varlığı ODAS olan pay vadeli sözleşmeler için Kurumumuz inisiyatifinde belirlenen başlangıç teminatı seviyeleri, Takasbank tarafından açıklanan güncel risk parametrelerinin 2 katı olacak şekilde uygulanacaktır. Diğer taraftan, ilgili tarihten itibaren SASA ve HEKTS dayanak varlıklarındaki sözleşmelerde yalnızca pozisyon kapama yönünde işlem gerçekleştirilebilecektir.
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

3. Dün öğleden sonra bir haber yayınlanmış.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
    AB, Türkiye ve Çin'den ithal lama demirine antidamping vergisi soruşturması başlattı.

https://tr.steelorbis.com/celik-habe...ti-1267874.htm #SteelOrbis @SteelOrbis
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Öyle oldu başkan.
    Kasko artık varlığın korumasına yarar..
    Diğerleri cepten
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yeni hırsızlık yöntemi iyi sürücü zaten %40 hadarsızlık indirimi alıyordu yani 100 tl yerine 60 tl ödüyordu
    Şimdi 50 tl ödeyecek ama en ufak kazaya karışan 60 tl yerine 300 tl ödeyecek. Eğer maddi hasarda belli bi limitin üstü uygulaması olursa herkesi soyacaklar. Yada millet küçük kazalarda kadom bozulmasın diye cepten ödeyecek.
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5. Son dönemde Kasım ayı indirimlerinden de olabilir ama Çin malı orta teknoloji ürünlerinde bir miktar fiyat düşüşü var. 50-60 dolara alibaba vs. de OEM FHD monitorler görüyorum oradan taşıma ücretlerinin düşmesi ile ithalat hızlanmış olabilir. Geçen redresör aldım Alman malı denmiş ama Made in China yazıyordu. Dün de USB dock ısmarladım o da Çin malı muhtemelen.

Bunun dışında son dönemde solar panel işinde kullanılan komponentlar da artmış olabilir. Invertor, panel kontrol ünitesi, hücre vs Çin malı olabiliyor. Solar Panel üreticisi firmaların youtube videolarına baktığımda seri üretim hatlarındaki makinalar da Çin'ce yazılar görüyorum.

Çin çin büyüme içerde yavaşlarsa agrasif bir dış satıma yönelir....
    Pazarı boyar...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7. Rusya'dan ithalat ise geçen yıla göre 2 kattan fazla artmış. Nihai tüketici için Rus malı pek yok, hammadde ve ara malı ithal ediliyor olabilir.

Yıllık 350-400 milyon varil petrol ithal ediliyor olması lazım, rakamlara bakılır ise petrol Rusya'dan indirimli fiyattan alınıyor bence.

8. Banka rallisi de böyle bir satışla bitmişti...

16 Kasım 2022 tarihinde Hektaş Ticaret T.A.Ş. payları ile ilgili olarak 50,40 – 51,25 TL fiyat aralığından 33.166.378 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi Şirketimizce gerçekleştirilmiştir. Satışı yapılan 33.166.378 TL nominal tutarlı pay; 2.530.000.000 TL nominal tutarlı sermayenin %1,31’ ine tekabül etmektedir. Bu satışımızla Şirketimizin %1,39 olan payı %0,08’e düşmüş; %100 paylı ortağımız Ordu Yardımlaşma Kurumu’nun, Hektaş Ticaret T.A.Ş.’de doğrudan %58,82 olan payı değişmezken, dolaylı %60,21 olan payı %58,90’a düşmüştür.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 586/1019 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •