Bu gidişle hanı su basacak demedi demeyin sonra.
Bu gidişle hanı su basacak demedi demeyin sonra.
Bana göre Babo diyor ki endekste 255 Euro üzerini ben görmüyorum , graflarda hedefimiz bu bölgeydi oraya da geldik. Geçen sene dipte ralliyi yazdım şimdi de tepede yazıyorum. Gerisi size kalmış diyor. Bu iş hemen olur mu zamana yayılır 2 ayda olur mu belli olmaz , grafikler izlenmeli herkes kendi yatırım tercihine göre hareket eder. İsteyen bugün satar isteyen destek köstek kırılınca satar vs.
Not : Grafik hakkındaki yukarıdaki yorumum tamamen kendi görüşümdür. Sevgili Babo ile konuşup görüşmüşlüğüm yoktur , kendisini de zan altında bırakmayalım.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçer gider herkes, hikayelerdir geriye kalan...
Teşekkür ederim kardeş.
Doğru noktaları vurgulamışsın.
Sağol.
Bu haftakigüncel grafik ise bu şekilde;
https://twitter.com/m_n_kutan/status...QEwOrha_c7sXNg
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Bende o analizlerin de olmadığını nereden biliyorsunuz?
Varsa bir 50 otçunuz buyursun gelsin topikde düşüncesini yazsın.
Memnun olurum.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Yer İmleri