-

Originally Posted by
Batman
haydari geceler başlar üstadım o zaman
özelden msj atmıştım size görmediniz sanırım bilginiz olsun DM den yürüdüm

Sayfayı açmıyor.
Geyik iptal.
Tamam
[emoji23]
-
Bugünde yükselisten kaçındı..
-
Ayhan başkanın eniştesi bugün aramıştır daha nereye düşecek diye Sasa yi.
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
https://onlinepoll.me/poll/vote/sasa...in-ediyorsunuz
-

Originally Posted by
izmirli_hoca
1980-1981 senelerinde dolardan, 2 sene % 21 fazi almış biri olarak yazıyorum.. O zaman da Bol Bol dolar vardı..
Atma,80 yılının haziran ayında yurt dışına uçtum,yani kaçtım kaçırdılar vs,merkez bankasına gittim döviz yoktu,iş bankasına yönlendirdiler,oda en fazla 200 dolar veriyorlardı,ne mok yapacağım o parayla,1000 mark aldım gurbetçilerden öyle gittim,70 cente muhtaç olan ülkede döviz ne arasın ???,dahasıda var önceleri belirtmiştim evrenin ve özalın sigortanın paralarına çöktüğünü onu es geçtim para bulamadıkları için
-

Originally Posted by
izmirli_hoca
1980-1981 senelerinde dolardan, 2 sene % 21 fazi almış biri olarak yazıyorum.. O zaman da Bol Bol dolar vardı..
Abi, Paul Volcker isminde bir abimiz vardı, bilir misin 🙂
ytd..
-

Originally Posted by
refaba
Atma,80 yılının haziran ayında yurt dışına uçtum,yani kaçtım kaçırdılar vs,merkez bankasına gittim döviz yoktu,iş bankasına yönlendirdiler,oda en fazla 200 dolar veriyorlardı,ne mok yapacağım o parayla,1000 mark aldım gurbetçilerden öyle gittim,70 cente muhtaç olan ülkede döviz ne arasın ???,dahasıda var önceleri belirtmiştim evrenin ve özalın sigortanın paralarına çöktüğünü onu es geçtim para bulamadıkları için

adamın kaç yaşında olduğunu ve nerelerde yaşadığını biliyor musun..?
1980 yılında amerika'da çalışıyor ve bahsettiği oranlarda faiz alıyor olabilir..
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Aramadı bende etkilemeyim diye aramadım
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri