Sayfa 137/501 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon
Arama sonucu : 4002 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: AKENR - Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    Sn. Anyoranza,

Büyük ihtimal fark ettiğiniz gibi 9 aylıkların kapanmasından sonra Dolar kuru pek kıpırdamadı. Bu baskılanma durumu yılbaşına kadar devam edecek olursa kur farkı zararının geçmiş dönemlere göre düşük kalması karı ne kadar etkiler? Böyle bir senaryoda yılsonu kar beklentiniz ne olur?
    Sn. Anyoranza hocam çok daha detaylı cevaplandıracaktır ama bir mali müşavir olarak bende fikirlerimi iletmek istedim doğrusu.
    Son çeyrekte 3.çeyreğe göre artan elektrik fiyatları ve 3.çeyreğe göre artacak olan yenilenebilir katkısı ile 1 milyara yakın FAVÖK hiç sürpriz olmayacaktır. Kurun 18.60 seviyelerinde yılı kapatması demek son çeyrek 1 milyar TL'ye yakın çeyreksel kar demek olacak.
    Bende sizler gibi Sn. Anyoranza gibi mevcut potansiyelinin çok altında fiyatlandığını Temmuz gibi farkettim ve pozisyon aldım ki hiç sürpriz olmadı bugüne kadarki gelişmeler.

Teşekkürler

2. Şahsen biraz daha gideceğini düşünerek bugün ağırlığını artırdım. Çünkü en ucuz kalmış enerji hissesi. Önümüz de kış..

Yarın taban yaparsa elimdeki paranın 8de 1iyle akenerji takviye yapacagim. Bir taban daha yaparsa kalan paranın 7de 1iyle alım yapacağım. Sonraki tabanda 6da 1ile... bu böyle gidecek

satış hesabı kolay

2dolar olunca hepsini tek emirde satariz

4. Bu da bir strateji sonuçta. Ben taban beklemiyorum bu piyasada ve bu değerlendirmelerden ama tavandan elimde kalanın altıda birini yazacağım satışa dediğim gibi. Almak için düzeltme yapmasını beklerim...
    Dil aslandır, yatar eşikte...

5. Ben sattıktan sonra taban vuracak olursa zerre düşünmeden geri alırım...

6. Ben bugün sattım. Burada dingillerle uğraşacağıma gidip, Ünlülerle takılacağım bir süre...

Fırsat olursa tekrar dönerim...

Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    Yarın taban yaparsa elimdeki paranın 8de 1iyle akenerji takviye yapacagim. Bir taban daha yaparsa kalan paranın 7de 1iyle alım yapacağım. Sonraki tabanda 6da 1ile... bu böyle gidecek

satış hesabı kolay

2dolar olunca hepsini tek emirde satariz
    Yukardaki mesajım YATIRIM TAVSIYESI DEGILDIR

Cheto'nun mesajına istinaden makara amaçlı yazılmıştır.

Bugün tavan tavan giden yarin taban taban giderse zarar edersiniz...

Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    Ben bugün sattım. Burada dingillerle uğraşacağıma gidip, Ünlülerle takılacağım bir süre...

Fırsat olursa tekrar dönerim...
    Allah bereket versin.
    Dinçköklere bir nebze de olsa kazık atabileni , her kim olursa olsun ,takdir ederim

Sayfa 137/501 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •