Geçen hafta Alman Bonoları 8 yıllık getirisini 1 haftada kaybetmiş.
Bono krizi geliyor.![]()
ÇİN BONO PİYAYASI İNMEKTEN ÇOK YORULDUM;
ARTIK TIRMANMA ZAMANI DİYOR.
![]()
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama bu "muhtemel bono krizi"inde hangi yatırım aracı daha güvenli, emtia mı yoksa güvenli görülen nakit para mı (dolar, avro gibi)
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Bak Rambo bank ne diyor:
Rabobank Gelişen Piyasalar Döviz Stratejisti Matys, dolar/TL'de yıl sonu için 3.40 beklentisini koruyor
Rabobank Gelişen Piyasalar Döviz Stratejisti Piotr Matys Bloomberg HT'ye dolar/TL değerlendirmesinde bulundu
Kuru içeride ve dışarıda etkileyebilecek gelişmelere değinen Matys, yurtiçinde ekonomide yapısal reformların uygulanmaya konmasının hayati önemde olduğunu söyledi. Matys "Kuru etkileyebilecek diğer bir iç unsur siyaset olacak. Siyasi belirsizliklerin artmaması gerekiyor. Siyasi ortam stabil kalırsa Lira değer kazanacaktır" dedi.
Dış unsurlara bakılınca Fed'in tapering'inin önemli bir itici güç olacağını kaydeden Matys, "Öte yandan Trump yönetimi mali teşvikler konusunda ciddi bir ilerleme kaydetmek konusunda başarısız oldu, bu da doların değer kazanamayacağı anlamına geliyor. Bu şartlar TL'yi olumlu etkileyecektir." diye konuştu.
Matys, Dolar/TL 'de yıl sonu beklentisini 3.40 seviyesinde koruduğunu söyledi.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Valla haberin kaynağından önce sizin matematik kabiliyetiniz dikkatimi çekti...
75 milyon telefon, bırakınız 1.620 TL yi bin liradan 75 milyar TL yapar...
Ben sizin matematik kaynağınızı sormayacağım.
Not: Daha da ilginci siz bu yazıyı neredeyse 1,5 saat önce yazmışsınız.
Bir kişi bile dikkat etmemiş yaptığınız matematik işlemine...
Anlayacağınız 2017 ilk yarısında 7 milyondan fazla cep telefonu satılmış. Bu da tüm cep telefonu düşünülecek olursa normal bir yenilenme olarak kabul edilebilir şu teknoloji çağında...
Yer İmleri