Her yatırımın iyi zamanları olur kötü zamanları olur.Nadir oluşan fırsat dönemleri aldatıcıdır.Misal damatın dolara baskı yaptığı ayların en son günlerinde dolar kopmadan dolara giren de o aylarda çok mutlu olmuştur doların üstüne yatırım tanımam demiştir,sasa hektaş gibi kağıtların yatırımcılarI ise yıllarca kendilerine piyango çıkmış gibi olduğundan borsa dışında hiç bir şeyin getirisi ile mutlu olamazlar.Emlak yatırımını ben çok severim,her memur çocuğu gibi elim para tutunca hemen ev aldım sonra ikinciyi aldım daha sonra da alımlara da satımlara da devam ettim.Yıllarca dolar bazlı da altın bazlı da takip imkanım oldu.Dolar bazında bakarsanız uzun vadede emlağa karşı doların hiç şansı yok,altın bazında baktığımda altın her zaman emlağı geçti,en azından benim aldığım emlakları geçti.Borsaya gelince zaman zaman tüm nakitimi koyduğum borsa yatırımı bence kısa sürede al satla kesinlikle bunların ikisini de geçer,yalnız kısa süre derken günlük demedim uygun kağıtlara en azından 6 aylık uygun yerden alımlarda sıkı para kazanılabiliyor,zaman zaman bazı kağıtlar piyango gibi de olabiliyor.Yalnız borsanın önemli noktası borsayı bilmeyen yatırımcının asla bulaşmaması gereken bir yer olması,yoksa adamın canına okurlar,dövizde emlakta veya altında uzun vadede çok can sıkıcı bir durum olmaz,ama borsa öyle değil,acemiliği affetmeyen bir mecra,hatta bazen ustalık ta yetmez şans lazım.Her neyse uzun bir yazı oldu,bence bunlara bu bunu döver gözüyle bakmamak lazım,hep ucuz olanın peşinde koşmak lazım,biri sürekli kazanacak diğeri kaybedecek diye bir şey yok.Misal şu anda döviz baskının allahını görüyor,bu böyle devam eder mi,mümkün değil,e ne zaman kopar ,onu bilen zaten bu mecralarda yazmaz)))))))) Tüm forumdaşlara yatırımlarında bol kazançlar,burası kaliteli bir mecra fikir teattilerini çok abartmaya gerek yok,bence kalp kırmadan fikir yazıp bence demek yeterli.Tabi BENCE BÖYLE.
)))))))))
Yer İmleri