Sayfa 686/1019 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 5,481 - 5,488 arası.

Konu: Viop XLV

1. devlet bahçeli tarafından 22 kasım 2022 tarihinde yaptığı mhp tbmm grup toplantısında dile getirilen aşağıdaki söz için söylenecek sözler çok ağır olacağından yorumsuz şekilde bırakılmıştır.
    "vatandaşlarımızın kesesine dokunan kim olursa olsun karşısındayız. sürekli zam yapan zincir marketlerin fetö'yle irtibat ve ilişkisinin titizlikle araştırılması gerektiğine inanıyoruz. bu aç gözlülere müsamaha gösterilmemelidir."
    Yorum ve düşünceler yatırım tavsiyesi değildir.

reisler oturup kafa kafaya vermişler " endeks longlayak, bim şortlayak qanqa" demişler
    audentes Fortuna iuvat

3. bu endeks napıyor
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by semh Yazıyı Oku
    devlet bahçeli tarafından 22 kasım 2022 tarihinde yaptığı mhp tbmm grup toplantısında dile getirilen aşağıdaki söz için söylenecek sözler çok ağır olacağından yorumsuz şekilde bırakılmıştır.
    "vatandaşlarımızın kesesine dokunan kim olursa olsun karşısındayız. sürekli zam yapan zincir marketlerin fetö'yle irtibat ve ilişkisinin titizlikle araştırılması gerektiğine inanıyoruz. bu aç gözlülere müsamaha gösterilmemelidir."
    bim şok migros bunlara fetöcü demiş açık açık...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Sasanilere cok pis mal kitliyorlar gibi hissediyorum. Du bakalim. Çok heyecanlı.

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bir miktar şort açtım...

5250 stoplu...
    endeks short stop oldu...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

gençler bence çok abarttılar oyuzden longumu kapattım ben kalanlara bol şans hulk longla devam ediyorum yola kısmetse yarın şorta bakarız gibi gelıor....

8. Ruslar için Troy kartının yaygınlaştırılması isteniyor olabilir.

<<<<<<<<<<
    https://t24.com.tr/haber/erdal-sagla...ndirdi,1073761

Erdal Sağlam'ın analizi:

BDDK yerli banka ve kredi kartı TROY'un kullanımını yurt içinde yaygınlaştırmak için yönetmelik değişikliğine hazırlanıyor. Değişiklik ile*Visa, Mastercard gibi uluslararası ödeme kartları için Türkiye’de şirket kurma şartı getirilirken, bankalara müşterilerine TROY’u da sunmaları zorunlu kılınıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 686/1019 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •