Originally Posted by ayhan53 evet en son ısctr vardı verdim ordan beri yokum 6 ayı geçmiştir. basganım bi paket süt bi yonca ediyor paket süt karlı gibi burdan paket süte girilir mi? yatırım tavsiyesi olmadan
Originally Posted by ayhan53 kkm dönüşü kur farkı ödenmedi kkm yi btirdim bugün itibariyle full altın dolar euro sterlin ve isviçre frangı oldu yatırımlarım. Döviz bazında bir kazancınız olmalı. KKM dönüşünde, girdiğiniz tarihte alabildiğinizden daha fazla dolar alabiliyor muydunuz?
Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by Batman cüneyt özdemir borsada son durum; kılıçdaroğlu sat , bahçeli tut, nebati al diyor süper espri ama yatırım tavsiyesi olmadan Uydum Nebatat -ül azama .
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Originally Posted by Zaf.Dogu sponsorlarına bir bakın.. Topluma zararlı/zehirli olanı tatlandırıp baştacı ettirmek.. son yılların global trendi Sponsorlari deyyuslar holding anonim şirketi çok açık
1 kg adam gibi peynir 125 150 arası. Hayaldi gerçek oldu Tak parti takar.
Originally Posted by Turnike Döviz bazında bir kazancınız olmalı. KKM dönüşünde, girdiğiniz tarihte alabildiğinizden daha fazla dolar alabiliyor muydunuz? faiz yüzde 17 yıllık, döviz makası yüzde 2 civarı..yani döviz bazlı da dişe dokunur bir kar olasılığı yok.. bordrolu traderler iyi çalışıyor şu dönemde
ytd..
Originally Posted by MKELES 1 kg adam gibi peynir 125 150 arası. Hayaldi gerçek oldu Tak parti takar. Eyyy peynir sen kimsin yaaa , haayiiiiin beyaz peynir , aradum 155 ü gösterecem gününü peynire .
milleti ucuz faizle oyalayabilecekleri kadar oyalayacaklar bu KKM işinde...ne demişler, umut fakirin ekmeği
Forum Rules
Yer İmleri