Sayfa 142/503 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon
Arama sonucu : 4021 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: AKENR - Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.

bu fiyattan fazla alıcı gelmedi

bence 7yi zorlarsa kuyruğa girerler

2. Ben bugün tamamen Akenerji'ye döndüm. Piyasa değeri: $240M. Bu PD'yi gördükçe başka bir hissede kalmanın anlamı olmuyor...

Aşağı yukarı %15'lik maliyet iyileşmesi sağlamış oldum. Arada 45 Sent de var ama asıl hedef olan 65-70 Sentten önce tekrar böyle bir şey yapmaya çalışmam herhalde...

Dil aslandır, yatar eşikte...

3. Kesin öyle olur. 7 Lirayı geçerse hızla 9 Lira (45 Sent civarı) olabilir. Orada tekrar sallarlar büyük ihtimal...

Küçük yatırımcı da alıyor ama bence fonlar da bu hisseye girmeye başladı...

Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku

bence 7yi zorlarsa kuyruğa girerler
    Son düzenleme : Chetuo; 22-11-2022 saat: 17:29.
    Dil aslandır, yatar eşikte...

Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    yarın bankof, emanet aldigi lotlari sifirlayacak.
    son 2.5milyon lotu kaldi.

bundan sonra tahtacinin bahara kadar vakti var

artik 1ileri 2geri mi yapar, yoksa 2 ileri 1 geri mi yapar
    paşa gönlü bilir.

6 ileri 1 geri vitesi yaptı zaten. artık acele etmesine gerek de yok. Bizim zaten acelemiz de yok. Gideceği yere varsın, kafi
    önce sattı

sonra sattiğını 2-3 katı para verip aldı

keşke balon içine aldigim listelerin tamamını gorebilseydik

5. Şöyle yalandan bir KAP haberi de bizde gelse nolur be yaw!

"- Şirket Merkezinde toplanan yönetim kurulumuz 5.000.000 milyon TL sermayeli AKENERJİ BATARYA SİSTEMLERİ A.Ş. isimli bir şirket kurulmasına karar vermiştir. "

En az 3 tavan garanti yemin ederim.. Acayip bir piyasa... İçinde "Depolama" kelimesi geçen KAP haberi gönderen tavana gidiyor... Komik...

Sonra bir haber, uyduruktan bir haber daha... Gelsin milyarlarca dolar piyasa değeri. :)

Alıntı Originally Posted by anyoranza Yazıyı Oku
    Şöyle yalandan bir KAP haberi de bizde gelse nolur be yaw!

"- Şirket Merkezinde toplanan yönetim kurulumuz 5.000.000 milyon TL sermayeli AKENERJİ BATARYA SİSTEMLERİ A.Ş. isimli bir şirket kurulmasına karar vermiştir. "

En az 3 tavan garanti yemin ederim.. Acayip bir piyasa... İçinde "Depolama" kelimesi geçen KAP haberi gönderen tavana gidiyor... Komik...

Sonra bir haber, uyduruktan bir haber daha... Gelsin milyarlarca dolar piyasa değeri. :)
    pesinden gelecek haberi ben yazayım

geçen gün tescil ettirdigimiz 5milyon sermayeli 2masa 1 sandalyesini henuz satin almadigimiz sirketimizin hollanda şubesinin %50 hissesinin satisi için kuveytlilerle görüsüyoruz...

7. Geceleri rüyamda şirketimi borsaya açıyorum..

Sonra depolama şirketi kuruyorum, EPDK ya lisans başvurusunda bulunuyorum 500 mwh.. Tavan tavan gidiyor hisseler. Çözüldü mü tavan bir KAP haberi daha.. Hidrojen işine girme kararı aldık.. Dünyada ticarileşmiş teknolojisinin olmaması önemli değil. Sonra benim şirket 1,5 milyar dolar PD'ye ulaşıyor.

Verseler 50 milyon dolar temizinden, anahtarı teslim edip ceketimi alıp gideceğim şirketin %10 hissesini daha kote edip çakıyorum piyasaya. 150 milyon dolara..

75 milyon dolarını şirkete faizsiz borç vereceğim diyorum, bizim müritler "hey yoo, aslan şeyhimiz" diye tezahürata başlıyorlar.. Gelsin 2-3 tavan daha arka arkaya...

Ohoo bizim hisse oldu mu 2 milyar dolar PD... Gene bir %10 hisse daha çakalım tabii piyasaya... Ne de olsa olumlu bir olaya değil mi yani.. ;-) Bu sefer 200 milyon dolar cepte... 100'ünü şirkete borç verelim gene... Ne de olsa hala bizim para.. BORÇ o para borç...

Boşuna dememişler "şeyh uçmaz, mürit uçurur"..

Bizim ancak rüyalarımızı süsleyen fenteziler, başkalarının gerçeği bu günlerde...

İyi gecelee, iyi rüyalar..

8. ANKET:

Şizce aşağıdaki BİST şirketlerinden hangisi "enerji depolama" işine girecek olan bir sonraki şirket? Bu konuda KAP haberi ilk hangisinden gelebilir?

A- BİMAS
    B- İZTAR
    C- MARKA
    D- ETILR
    E- ORCAY

Sayfa 142/503 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz