Ben bugün tamamen Akenerji'ye döndüm. Piyasa deðeri: $240M. Bu PD'yi gördükçe baþka bir hissede kalmanýn anlamý olmuyor...
Aþaðý yukarý %15'lik maliyet iyileþmesi saðlamýþ oldum. Arada 45 Sent de var ama asýl hedef olan 65-70 Sentten önce tekrar böyle bir þey yapmaya çalýþmam herhalde...
![]()
Dil aslandýr, yatar eþikte...
Þöyle yalandan bir KAP haberi de bizde gelse nolur be yaw!
"- Þirket Merkezinde toplanan yönetim kurulumuz 5.000.000 milyon TL sermayeli AKENERJÝ BATARYA SÝSTEMLERÝ A.Þ. isimli bir þirket kurulmasýna karar vermiþtir. "
En az 3 tavan garanti yemin ederim.. Acayip bir piyasa... Ýçinde "Depolama" kelimesi geçen KAP haberi gönderen tavana gidiyor... Komik...
Sonra bir haber, uyduruktan bir haber daha... Gelsin milyarlarca dolar piyasa deðeri. :)
Geceleri rüyamda þirketimi borsaya açýyorum..
Sonra depolama þirketi kuruyorum, EPDK ya lisans baþvurusunda bulunuyorum 500 mwh.. Tavan tavan gidiyor hisseler. Çözüldü mü tavan bir KAP haberi daha.. Hidrojen iþine girme kararý aldýk.. Dünyada ticarileþmiþ teknolojisinin olmamasý önemli deðil. Sonra benim þirket 1,5 milyar dolar PD'ye ulaþýyor.
Verseler 50 milyon dolar temizinden, anahtarý teslim edip ceketimi alýp gideceðim þirketin %10 hissesini daha kote edip çakýyorum piyasaya. 150 milyon dolara..
75 milyon dolarýný þirkete faizsiz borç vereceðim diyorum, bizim müritler "hey yoo, aslan þeyhimiz" diye tezahürata baþlýyorlar.. Gelsin 2-3 tavan daha arka arkaya...
Ohoo bizim hisse oldu mu 2 milyar dolar PD... Gene bir %10 hisse daha çakalým tabii piyasaya... Ne de olsa olumlu bir olaya deðil mi yani.. ;-) Bu sefer 200 milyon dolar cepte... 100'ünü þirkete borç verelim gene... Ne de olsa hala bizim para.. BORÇ o para borç...
Boþuna dememiþler "þeyh uçmaz, mürit uçurur"..
Bizim ancak rüyalarýmýzý süsleyen fenteziler, baþkalarýnýn gerçeði bu günlerde...
Ýyi gecelee, iyi rüyalar..
ANKET:
Þizce aþaðýdaki BÝST þirketlerinden hangisi "enerji depolama" iþine girecek olan bir sonraki þirket? Bu konuda KAP haberi ilk hangisinden gelebilir?
A- BÝMAS
B- ÝZTAR
C- MARKA
D- ETILR
E- ORCAY
Yer Ýmleri