Sayfa 723/1019 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 5,777 - 5,784 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Yaptığı işi kurması zor, fazla sermaye gerektiren bir iş değil bildiğim kadarıyla. Zaten 40 milyon sermayesi var.

Bu kadar büyük fiyat yanılgısı olmaz.

Sn. Gundwane'in gönderdiği kitaba bakayım bir ara.
    1,5 GW kapasiteye ulaşacakmış. Şu an fason üretiyoruz, bayiler aracılığı ile enstalasyon yapıyoruz demişler. Gümrük duvarı var Çin ürünlerinin 2 katı fiyata satılıyor.

Avrupa ve ABD'den büyük talep varmış ama içinde Çin malı malzeme istemiyorlarmış, o kısımda SMART daha avantajlı ama o da çok pahalı. Avrupa'da güneş paneli fabrikası kapasitesi düşük deniyor en az 30 GW acil ihtiyaç var deniyor Avrupa'da.

Sermaye 46 milyon, yavaş yavaş fiyatını bulmuş olabilir.

Solar panel ve güneş enerjisi işi komponentları; cam, aluminyum, kablo, invertör de önemli.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Bence holdingleri rallinin en son aşamasında alacaklar, şimdilik vatandaşa taşıtıyorlar.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Senin için sasayı kucaklamış diyorlar, doğru mu Ayasofya abi
    Benim Sasaniler ile işim olmaz. İstersen bir tek lot alırım düştükçe sana dua ederim.

4. Picamanı ayunun biri pençesinde sallıyormuş, sordum Ayasofya nın dediler
    Hamdım Piştim Yandım

5. Geçen gün rüzgardan üretilen elektrik tüm kaynaklar arasında ilk sırada yer almış, zaten bütün Türkiye rüzgarlı idi.

SMART'ın sahip olduğu Van güneş elektirk santrali ile Mersin'deki bir güneş santralini karşılaştırdım verimlilikte %15-20 fark var. Bazı panelleri alttan yansıyan ışıktan da elektrik üretiyormuş.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Picamanı ayunun biri pençesinde sallıyormuş, sordum Ayasofya nın dediler
    Benim bir kez buradan short oradan long yazdığımı göster o picamayı sahipleneyim.

7. Ben alıyorum düşüyor, ben satıyorum yükseliyor.

8. Ben memed abiciyim Viob yapmayın dedi ya onun sözünü tuttum.

Sayfa 723/1019 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •