Öngörünüz þaþýrtýcý. Hakikaten tam isabet ...
Genel Kurul toplantýsý 9 Aralýk mýydý. Yoksa ben mi yanlýþ biliyorum?CPH2125 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öngörünüz þaþýrtýcý. Hakikaten tam isabet ...
Genel Kurul toplantýsý 9 Aralýk mýydý. Yoksa ben mi yanlýþ biliyorum?CPH2125 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada bilgisiz bir yatýrýmcýyým.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulaðým delik deðildir. Kimse benim yazdýklarýmdan etkilenip iþlem yapmasýn.(eski nickim : hallederiz )
sevgili dostum uyutamazlar biliyorsun ki er geç þu ks gündeme gelecek o zaman benim kanatime göre gene egeen ve konyaya nal toplatacaktýr diye düþünürüm bu yüzden fazlaca yazmak kafa karýþtýrmak istemem ama benim beklentim o yönde hayýrlýsý olsun birileri egeende kulagýnýzý çýnlatmýþ rüzgar eken fýrtýna biçer ve o þekilde ithamda bulunmasý benim de zoruma gitti o kiþi sanýrým kendi kendine boguþan biri hayýrlýsý diyelim.
Son düzenleme : mercek2; 23-11-2022 saat: 19:54.
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
Bugun de tavan kaparsa carsi karisir![]()
SM-G950F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Borsada bilgisiz bir yatýrýmcýyým.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulaðým delik deðildir. Kimse benim yazdýklarýmdan etkilenip iþlem yapmasýn.(eski nickim : hallederiz )
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
22.11.2022 saat 18.26da gelmiþ ve gözden kaçmýþ
KAP: BFREN [ ] BOSCH FREN SÝSTEMLERÝ SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. Ýliþkili Taraf Ýþlemleri
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1081653
Dosyalar:
Ýliþkili Taraf Ýþlemleri 2022-11-14
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
Ýngilizce
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi -
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Açýklama Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-17.1 sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliði'nin 10. maddesi hükmü gereðince hazýrlanan "2022 Yýlý Yaygýn ve Süreklilik Arz Eden Ýliþkili Taraf Ýþlemleri Raporu"nun sonuç bölümü aþaðýda kamuoyu bilgisine sunulmuþtur.
Sermaye Piyasasý Kurulu'nun 3 Ocak 2014 tarih ve 28871 sayýlý Resmi Gazete'de yayýmlanarak yürürlüðe giren "II-17.1" sayýlý "Kurumsal Yönetim Tebliði'nin "Yaygýn ve Süreklilik Arz Eden Ýþlemler" baþlýklý 10. maddesi gereðince, Þirketimizin 2022 yýlý finansal planlamasý (bütçe) kapsamýnda, Þirketimiz ile Þirketimiz hissedarlarýndan Robert Bosch GmbH arasýndaki yaygýn ve süreklilik arz eden iþlemlerin 2022 hesap döneminde de Teblið'de belirlenen %10 oranýndan fazlasýna ulaþmasý öngörülmekte olup, iþbu raporda Þirketimiz tarafýndan 2022 yýlýnda Robert Bosch GmbH'a yapýlmasý öngörülen ürün satýþý iþlemlerine iliþkin fiyat belirleme yöntemleri ve bu yöntemin seçilmesindeki gerekçeler açýklanarak, iþlemlerin önceki yýllarla ve emsalleriyle uyumlu ve piyasa koþullarýna uygun olduðu sonucuna ulaþýlmýþtýr.
Kamuoyuna saygýlarýmýzla duyurulur.
"Yâ Kâfi el-Müvessîlimâ halaka mîn ata’i fazlihî!" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri