Originally Posted by
Subutay
225 ve %350 bedelsiz söylentisi gerçekleşti desek, kabaca bir lot 65 liraya düşecek diye hesapladım yanlış hesaplamadıysam ve bence bu yeni yatırımcı çekmek için gene yüksek bir fiyat... Tek düşündüğüm nokta budur ve bence yeni yatırımcı çekmek için en az 50 lira altına düşmeli diye düşünüyorum bölünmeden sonra...
Madalyonun diğer yüzü ile bakalım olaya SASA şirketi erdemoğlu tarafından alındığında şuanki hükümet tarafından bizim basından gördüğümüz kadarı ile iyi desteklendi şirketin ileri gitmesi anlamında , erdemoğlu şirketine sahip çıkarak tahta yapıcı tahtaya sahip çıkarak fiyatlamalar yaşadık son dönem abartıldı tahtadaki hareketler tamam kulağımıza bazı şeyler geliyor hekts ve sasa için bir gruptan bahsediliyor gücü ne kadar bilmiyorum ne kadar dayanır , tahta yapıcının bilgisi dahilindemi hareketler bilmiyorum üzerine 2 tahta koşan at olduğundan direk bu tahtalara girişler çok oldu benim kafamı bulandıran durum bu , bundan önceki yükselişlerde sürkülasyon oluyordu ama son dönem herkes bu 2 tahtaya yığıldı .Buradaki yığılma yukarı hareket ivmemizi yavaşlatır mı bence sorulması gereken soru bu , bunuda zaman içinde anlarız.
Diğer bir konu 2023 planlaması yanlış okumadıysam Erdemoğlunun bir röportajında 2023 zor olacağını söylemişti bu ekonomik durumlara ve resesyon olayından dolayı herkesin önlem alması gerektiğini belirtmişti.Buradan yola çıkarak hükümet değişirse şuanki tahta hareketleri ne kadar daha devam eder dinlenmeye mi geçer burası bende teredütlü , bu tahtaların bu fiyatlara gelmesinde yetkililerin haberi vardır , sabah yaptığım yorumdan dolayı EKONOMİ=BORSA algısından dolayı yol verildi bazı tahtalarda , aynı oyun bankalarda denendi PIST 100 sasa ve hekts hareketleri olmasa idi 3700-4000 lerde idi 
sonuç olarak bu saatten sonra dengeli hareket edeceğini düşünüyorum verilen uyarılardan sonra , tabi güzel haberler düşer hızlı hareketler olur onlar ayrı ..
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri