Sayfa 580/993 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Yeniden değerleme oranı %122,93 olarak açıklandı ..

Geçmiş olsun ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Taksim bombacısı Arap Suriyeli, idlip kökenli. Bir şekilde Taksim'e bomba koymuş ülkemizde masum insanların canına kastetmiş. Kobani Rusya kontrolünde YPG PYD oradan da roket havan atılıyor. Yine masum bir çocuk ve öğretmen şehit oluyor. Garip olan bu şerlerin hepsi dostumuz dediğimiz idlip ve Rusya kökenli. Seçim var Suriye'ye müdahale mecburen yapılacak. Sonrası seçim sonucuna göre.
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    neden bu olaylar hep seçim arifesinde oluyor rastlantı mı.?
    suriyeli denen bombacı ileride afrikalı çıkarsa şaşırmam..
    https://t24.com.tr/haber/hdp-nin-tak...edildi,1074430

HDP'nin 'Taksim saldırısı araştırılsın' önergesi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yeniden değerleme oranı %122,93 olarak açıklandı ..

Geçmiş olsun ..

"Olur mu bu çok, yetkimi kullanıp düşürüyorum" isimli oyun bu sene sahne almadi mı?😳

4.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    "Olur mu bu çok, yetkimi kullanıp düşürüyorum" isimli oyun bu sene sahne almadi mı?��
    Suudi Arabistan Maliye Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'na 5 milyar dolar aktarmak üzere yapılan görüşmelerin son aşamada olduğunu açıkladı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...aracak-2005185

Kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş. Bugün yediğimiz Arap hurmaları ne olacak ilerde bilemem.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bu senenin başlarında 99 tl ye aldığım cumhuriyet sucuk 215 tl 110 tl ye aldığım pınar macar salamı 234 tl ikiside aynı oranda artmış gibi
    Diğer hayvan çeşiti gıda üründen bahsettim sen deyince 12 euro dan 8.5 Euro’ya düştü sucuk .

Pastırma ise 20 Euro’dan 30 Euro’ya çıktı .

Yani bazı ürünlerde var oda vejeteryanlık gençlerde yaygın olduğu için

6.  Alıntı Originally Posted by tcspirit Yazıyı Oku
    Seçim dönemleri provokasyona açık oluyor çünkü.

Papa yı da Türk'e vurdurdular.Bizle alakası yoktu. Bu işler böyle.

Her ne kadar bu hükümete muhalefet olsamda, bu gibi olaylarda açıklamalara güvenmek en doğru şeydir.
    yahu siz hiç bombalama eylemi gibi stresli bir işle görevlendirilen birinin
    her şeyi bırakıp olay yerinde kendine ruj almaya gittiğini okuyup, tanık oldunuz mu..?

Tcmb politika faizini 150 baz puan indirerek yüzde 9'a düşürdü (önceki: %10,5)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Kur korumalı TL mevduat ve katılma hesapları başlangıcından bu yana ilk kez düşüş gösterdi.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre, 18 Kasım haftası itibarıyla kur korumalı TL mevduat ve katılma hesapları 9 milyar 5 milyon TL düşüşle 1 trilyon 464,9 milyar TL'ye geriledi.

Sayfa 580/993 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •