Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
Ne anlatiyon birader , 40 milyon dolarlik is almis , 3-4 sene ful kapasite calisacak , ve para akisi olacak
Bu suerede 3-4 tane boyle is alirsa firma , 5-6 milyar dolar sevyelerine cikar , ee
Hisse kac para olur ?

Dusundugunde samimiysen, 10 tavan muhtemelen gider, sonrasinda sat cik ,

2 kelimeyi bir araya getiren analizci olmus ,
Keske herkesin egitim gecmisi , yatirdigi para miktarini , konustugu dil sayisini, bilsek

2-3 sayfa oncesine git bakalim neler yazdigima oku, ust uste 4-5 gun yorum yazan tek kisi bendim, , madem bisey biliyosun, gelip yazzssaydin? Ihal alinca birden burasi uzman doldu

Arkadaslar , spekulator, ve manuplatorlerin adamlari var buralarda cirit atan cok takmayin
Siz ilk once uslubunuzsa dikkat edin, ben sizin nereden biraderiniz oluyorum. Burasi sanal diye sokak jargonuyla hitap edemezsiniz insanlara.

40 mln dolarlik işten ne kadar kar elde edecek?

30 mlr piyasa degeri olmasi icin ne kadar kar etmesi gerekiyor.

Normal şartlar altinda bir hissenin piyasa değeri ettigi karin 10 kati kadar olmasi gerekir. Hadi diyelim bu buyume hissesi ve 20 kati hatta 30 katı ile fiatlansin. Eeee.... patronun kendi beyanına gore yili 250 mln tl civarinda net karla kapatacak. X20 piyasa degeri olsa 5 mlr x30 olsa 7,5 mlr hadi x40 ile fiyatlasin 10 mlr piyasa degeri olmasi lazim.

Bunun ki kaç? 30 mlr. Kaca cikacak ? Size göre 100 molyara ciksada normal.

Bol şanslar diliyorum size yatirim hayatınızda.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi