Cuma sabahý blomberg'e çýkacakmýþ patron... Sanýrým yayýn Aliaða'dan olacakmýþ ama emin deðilim...
Cuma sabahý blomberg'e çýkacakmýþ patron... Sanýrým yayýn Aliaða'dan olacakmýþ ama emin deðilim...
sabah aldim 100|K lik ,, oh ne guzel hemende zarar ettim
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
12 Ocak 2023 tarihli ve 02 sayýlý Yönetim Kurulu Kararý ile;
Sermaye Piyasasý Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliði'nde (II-15.1) yer alan "geleceðe yönelik deðerlendirmelerin kamuya açýklanmasý" hususunda, Þirketin 2023 yýlýna iliþkin beklentilerinin aþaðýdaki þekilde kamuya açýklanmasýna karar verilmiþtir.
2023 Yýlýna Ýliþkin Beklentiler
Ciro : 6,5 Milyar TL
Ebitda : 1,1 Milyar TL
Ebitda % : 16,9%
Ortalama ABD Dolarý Kur : 20,4
Yatýrým Tutarý : 1,5 Milyar TL "+/- 100 Milyon"
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Smart Enerji/Demirdað: Ciro hedefimizi bu yýl 320 milyon dolara artýrdýk- Bloomberg HT
Smart Güneþ Enerjisi/Demirdað: 2023'te 1.1 milyar liralýk FAVÖK öngörüyoruz - Bloomberg HT
eee hisessnin hali ne oyle
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
- SMART GUNES ENERJISI TEK.
*Smart Güneþ/Demirdað: Kýsmi temettü ve kar daðýtmadan belki sermaye artýrýmlarý gündeme gelecektir, bunlara Yönetim Kurulu günü geldiðinde karar verecektir, karlýlýðýmýz iyi, karlýlýk ya yatýrýmlara yönlendirilir bedelsiz sermaye artýrýmýyla ya da temettü daðýtýlýr-Bloomberg HT
Yer Ýmleri