Sayfa 831/1019 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 6,641 - 6,648 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Vadeli ile spot arasındaki makas bu 3 günde (p.tesi, salı, çarşamba) kapanacak ama nasıl? :-) Hangisi diğerine yakınsayacak acaba...

Arbitrajcılar poz kapatmaya başlamış.

Yarın işlem hacminin daha da düşmesini bekliyorum.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. Endeks 30 un ayağına taş bağlayanlar

3.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Ayasofaya abimizi konya ya bizzat gideceğim ziyaret edeceğim Rabbim ömür verirse bizlere.
    Onun duasını aldım ya yeter bana
    Ermiş abimiz onun duasını aldısan sırtın yere gelmez
    Hamdım Piştim Yandım

sasa ve hektaştaki taban çözülmezse bizi pankalarda kurtaramayabilir,zaten hulk ve vakvak xu30da değil sadece xu100e yarıyor..seans sonuna yarınkı tabnları da hesaplayıp makasda iskonto yapabilir palacan...

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Geç dalganı Bozkurt hocam az önce aradı pala bozkurtun parayla abdesthane yaptıracağım dedi anektarı da hayvan barınaklarına bağışlayacam dedi. Bilmem essah bilmem yalan.

6. Bozkurt madem kumar oynayacaksın short diyorsun bu borsa düşerse Sasani cemaatiyle düşer. Onlara şey etseydin ya. Geçen ki Sasani cemaati bağışı az incitti seni Allem.

7. Al vermeyi bırakmayan sistemi ilk defa kesin satmalısın diyor. Banka ralisi tokatından sonra artıya geçe bilmişken kenara çekileyim. Kkm geçeriz

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben de öyle düşünüyorum.
    Hele bir Konya ya gidip etli ekmeğini yiyelim Sn ayasofya abimin ... o zaman anlarız iyicene .
    Üşenmiyorumda fırsat bulamıyorum yoksa Adana konya en fazla 4 saatdir tahminen.
    Notun varsa gidince ileteyim kendisine Bozkurt ?
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 831/1019 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •