Rahmetli Nazým ne güzel söylemiþ..
Býraktým gonca evimi, arabamý
7 tepeli bistte...
Ordan biri deseydi
Amca girme...
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rahmetli Nazým ne güzel söylemiþ..
Býraktým gonca evimi, arabamý
7 tepeli bistte...
Ordan biri deseydi
Amca girme...
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yazmayý unutmuþum, belki de yabancimiz olmadýðý için dolar bazlý ralli yapabiliyoruz. Bildiðiniz adamlarý soyduk. Burasý Türkiye yeðen. o Amerikali fonlarý bile soyup göndeririz memleketlerine
Ayrýca borsaya akýn eden yeni yatýrýmcý bir kitleden bahsedilip bu sebeple þelale öngörenler oluyor. Pala'nýn biraz aklý varsa müþteriyi ilk geliþinde kaziklamaz, ayaðýný alýþtýrýr, daha büyük oynamasýný bekler, çevresini de getirmesini bekler, hepsini toptan kazýklar. Ben pala olsam böyle yapardim da pala olmaya sermayemiz yetmiyor iþte![]()
Yeniler daha cesaretli, alýyor yükseliyor parasýný katlýyor, eskiler korkuyor düþecek diye o yüzden ürkek bi þekilde alsat trade ederek þansýný denesede fazla bi kar elde edemeden çoðunlukla hisselerin arkasýndan el sallamakla gününü geçiriyor
Tecrübe bazan iyi biþii deðil, þu kaadý tutsaydým þimdi ihya olduydum demekle yetiniyor.
Bist þuan altýn çaðýný yaþýyor son bir yýlda parasýný 5 e 10 a 20 ye katlayanlarýn çoðusu yeni borsacý diye tahmin ediyorum.
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bence de suyun akýþýna býrakmak lazým bazenSNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Ayaklý Borsacý
Herkes aldýðý risk oranýnda kazandýðý sürece
Haksýzlýk ve sorun yok bence
Fazlasýnda gözüm olmaz
Rabbim herkese versin hakettiðince
Eskiyiz eski
Taaa ayaklýdan beri
Fazlasýnda gözüm olmaz
Kendimi bildim bileli
NOT:
Dörtlükler anonim olsun
Kalbi temiz olan altýn bulsun
serbestdir yane , aðzýmdan çýkana kadar benimdir.
buraya yazdýkdan sonra sahiplenmem artýk sizindir.
Son düzenleme : pisyedili01; 27-11-2022 saat: 23:19.
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
16 Ekim'de Irak Genel Vergi Dairesi'ne ait 2,5 milyar dolarlýk mevduat bir devlet bankasýndan çalýnmýþtý. Baþbakan Muhammed Þiya es-Sudani, çalýnan meblaðdan 182 milyar dinarýn (124 milyon 600 bin dolarýn) iade edildiðini açýkladý...............
buna ne demeli.....
Erdoðan: Suriye ile de bu iþ yoluna girebilir, siyasette küslük olmaz
Yer Ýmleri